Este Disneyland o destinație magică?

Este Disneyland o destinație magică?

Disneyland era atât pe lista noastră scurtă, dar mai ales în visele Emei… de multă vreme.

Cumva, anul ăsta, am hotărât că e momentul să-i facem Emei un cadou special la 10 ani!
Pentru noi, magia a început încă din momentul în care Ema a descoperit pe biletul de la noi, printre multe cuvinte încrucișate, scris EXCURSIE DISNEYLAND!
Din momentul ăla, au început să-i sclipească ochii și am intuit că urmează o excursie de vis pentru noi toți!

Am tot evitat destinația când era Ema mai mică, de teama aglomerației, a cozilor și a agitației din ultima vreme din Paris. Dar anul ăsta am hotărât că nu mai amânăm.

Povestea s-a legat așa de frumos! Disneyland Paris este în haine aniversare, împlinește 25 de ani. Iar Ema tocmai ce-a împlinit 10 ani.
Așa că Ema, după ce a avut un an #9emagic, a trecut natural la #10ecool.

Nu știu ce poate fi mai frumos pentru un copil decât să ajungă acolo unde și-a tot visat!
La fel cum nu știu ce poate să fie mai frumos pentru un părinte decât să-și vadă copilul cu ochii sclipind de fericire!

Pentru Ema a fost o excursie de vis și asta a tot spus și ea, s-a și văzut și mai ales, s-a simțit.
Surpriza a fost că și noi, adulții, ne-am bucurat de experiența asta mai mult și mai intens decât ne-am fi imaginat.

Da, poate că magia de care se tot povestește, chiar există!

Pentru că din momentul în care ajungi în parc, pășești parcă într-o altă lume. O să fac un articol separat, cât de curând, numai cu detalii organizatorice și o să răspund tuturor întrebărilor primite, promit.
Între timp, încă suntem sub efectul vrăjii Disneyland. Încă ne adunăm gândurile și ne facem ordine în amintirile colecționate zilele astea. O să vă spun doar atât: pentru Ema a fost un vis împlinit. Pentru noi, a fost mai mult decât ne așteptam, iar de încântarea ei, nu mai cuvinte.
Disneyland Paris e o destinație creată cu gândul la copii, cu grijă la fiecare detaliu. Este peste ce mi-am imaginat și m-a uimit organizarea impecabilă, la orice nivel.

Mai mult, e o destinație de familie și se găsesc atracții pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru părinți atât de diferiți.

E despre magie și experiențe la tot pasul.

Eu, recunosc, am avut așa niște emoții când am văzut castelul Disney, încât mi-e greu până și acum să povestesc despre asta. Să ajungem acolo, în locul de unde văzusem atâtea imagini, să fiu de mână cu Ema, să-i văd chipul surâzător, ochii sclipind de fericire… Astea sunt adevăratele momente pe care vreau să le colecționez și pe care sigur nu le vom uita pe viață!

Știu că o imagine face mai mult decât 100 de cuvinte! 
Mai știu și că am făcut muuulte poze, pentru că….prin magie, la fiecare pas îți fuge mâna pe aparat și vrei să surprinzi un moment și încă unul…și tot așa!
Vrei parcă să nu pierzi nimic, să-ți rămână lipete pe suflet imaginile astea! Iar noi am fost pregătite pentru experiența asta, cum ne știți.

Cum să nu vrei să surprinzi momentul în care toate personajele Disney ies la parada, zilnic, la doi pași de tine? Sau cînd Pluto se oprește să facă o poză cu tine? Cînd vizitezi casa Albei ca Zăpada sau ajungi în labiritul lui Alice, când vezi un spectacol cu efecte speciale, sau poate când te urci într-un lift desprins din filme, când urci în castelul Aurorei sau te trezești la masă cu Mickey & Minnie? Când vezi spectacolul de lumini, muzică și imagini proiectate pe castel? Cum să reziști?

Normal că și eu și Ema am fost cu aparatele după noi, am filmat, am pozat, am postat pe Facebook și pe Instagram, mai ales că am primit de la Canon să testăm noul model EOS M100. Și cum #10ecool, așa a fost și aparatul nostru. Ușor, compact, cu design tactil, aparatul are o funcție perfectă pentru micul v-logger în devenire: cu super aparatul Emei, EOS M100 mirrorless nu numai că poți să surprinzi momente și să filmezi full HD, dar…are control similar celui de smartphone și se conectează simplu la Bluetooth şi Wi-Fi.
Așa se face că am postat pe Facebook direct pozele făcute în parc, fără nicio piedică! Cool, nu?

Uau, am povestit dintr-o răsuflare! Cu un entuziasm pe care mi-e greu să-l stăpânesc. Și asta pentru că efectul Disneyland nu dispare așa ușor!

Întrebam la început dacă Disneyland este o destinație magică? Răspund tot eu!

DA, este mai mult decât ne-am fi așteptat.

A fost o excursie magică, în care Ema și-a trăit visul cu ochii, în care împreună am adunat multe momente frumoase, pentru colecția noastră de suflet! Și până la urmă, știu sigur că asta e cea mai valoroasă colecție din viață, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.