O noapte la Veneția –  Jurnalist la Avanpremieră

O noapte la Veneția – Jurnalist la Avanpremieră

-Jurnal la 9 ani și 7 luni- 

Ce norocoasă am fost să particip la avanpremiera spectacolului ”O Noapte la Veneția”, la Opera Comică pentru Copii, din București! 

Fix pe 10 noiembrie am fost la o seară specială, invitată pe post de ‘‘jurnalist cultural”, alături de mai mulți copii. Mi-a plăcut super mult pentru că am fost cu mami și cu cea mai bună prietenă a mea, iar acolo ne-am întâlnit cu alți prieteni de-ai noștri, bloggeri. 

Mai fusesem la Opera Comică pentru Copii – OCC de câteva ori, dar acum mi-a plăcut cel mai mult. A fost un spectacol pe care l-am înțeles, cu mult dans și costume speciale, dar și muzică foarte frumoasă și multe dialoguri care ne distrau pe toți. 

După încheierea piesei am mers în culise, ca niște jurnaliști. Acolo ni s-a povestit despre cum se face un spectacol și cine mai este implicat.

Apoi am cunoscut actorii și regizorul spectacolului O NOAPTE LA VENEȚIA și le-am pus întrebări, noi, micii jurnaliști. Pe mine m-a interesat să aflu ce se întâmplă când un actor uită replicile. I-am mai întrebat și dacă au emoții când sunt pe scenă. 

Apoi, am luat autografe și…am învățat cum se scrie CURCUBEU pe limba chineză.

A fost o seară specială și frumoasă și abia aștept să mai merg. Ah…și acum îmi doresc să merg și eu la Veneția să văd cum e în realitate, nu doar pe scenă! 

Credit foto: Irina Epifan

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.