Planuri de duminica? Ce ziceti de Crosul Loteriei Romane?

Planuri de duminica? Ce ziceti de Crosul Loteriei Romane?

Eu recunosc, n-am participat la niciun cros sau maraton vreodata. Si nici nu cred ca o s-o fac in viata asta, dat fiind ca stiu clar ca am o super conditie fizica si rezistenta de maxim 3 etaje de urcat pe scari.

Cat despre Ema, la cata energie are, ma gandesc serios sa trebuie sa o consum cumva si atunci iau in considerare optiunea sa o inscriu la Crosul Loteriei Romane, care va fi duminica. Nu pentru premii, nu pentru a-i testa limitele, nu pentru a-i demonstra ceva ei sau mie – pur si simplu pentru o noua experienta. Pentru a o expune la ceva nou. Nu incurajez foarte tare competitia, nu la varsta asta in niciun caz. Dar as vrea sa simta pulsul unei intreceri, adrenalina, emotia, speranta, placerea de a ajunge la final.

O sa fie decizia ei daca o sa participe sau nu, asta-i clar. Pana una alta, este ademenita de concertul cu Alex Velea si Alina Erimia, m-a intrebat daca vor fi baloane  si evident daca sunt premii si pentru copii. Am eu sentimentul ca duminica o sa fim in Piata Constitutiei. Nu stiu daca la linia de start sau in fata scenei, dar in mod sigur nu ratam noi asa o ocazie speciala.

‘Alearga pentru sanatate!’ este mesajul transmis de organizatori , la a 18-a editie din acest Cros traditional. Inscrierea este gratuita, exista si premii generoase, startul se va da la ora 11.00 din P-ta Constitutiei, dar mai multe detalii organizatorice gasiti aici.

Ne vedem in Piata Constitutiei!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.