Recomandare de film: Fleishman Is in Trouble / Fleishman are necazuri

Recomandare de film: Fleishman Is in Trouble / Fleishman are necazuri

Fleishman Is in Trouble / Fleishman are necazuri este de fapt o mini serie de 8 episoade, pe Disney+, recomandată adulților.  

Mi-a plăcut mult…și știu și de ce. Pentru că m-am regăsit câte un pic în fiecare dintre personajele principale. Acțiunea se petrece în jurul familiei medicului Fleishman, ce trăiește în New York…familie ce are doi copii sub 14 ani…și ajunge la divorț, după mai bine de 15 ani împreună.

Știți despre ce e filmul? Despre VIAȚA de zi cu zi, așa cum e ea. Despre criza vârstei mijlocii, despre mariaj, aparențe, dorința de vacanțe perfecte, ambiția a locui în cartiere bine cotate și de a avea copii la școli de renume.
Despre întunericul ce apare când ajungi la divorț, despre cum cutremură viețile partenerilor și devine o boală cronică pentru copii!

Despre faptul că uităm, în toată goana asta nebună, să ne bucurăm de clipa de ACUM. Și nu realizăm că ASTĂZI sunt mai tineri decât vom fi mâine! 

Mini seria este bazată pe cartea cu același nume, scrisă de TAFFY BRODESSER-AKNER.
Mi-a plăcut mult, v-am spus…și m-am regăsit în situații, replici, frământări. Mi-a amintit, printre altele, că în orice situație de viața…nu există un adevăr absolut, ci doar puncte de vedere diferite. De-asta e bine să ascultăm întotdeauna ambele perspective ale celor implicați..  

Trebuie mereu să te întrebi, când auzi varianta cuiva, ce ar spune celălalt personaj, cel care nu era prezent, dacă ar fi fost acolo. E o lecție pe care am învățat-o la fiecare poveste: nu există personaje rele în viața reală. Nu chiar! Nici eroi adevărați. Fiecare e bun și fiecare e rău, toți au defecte, fără excepție.


De-asta vă recomand filmul – Fleishman are necazuri
. Deși acțiunea se petrece în New York, e clar că unele probleme și situații de viață sunt atât de asemănătoare, în orice colț al lumii am trăi!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.