ROZMARIN CONCEPT – arta prinde viață! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

ROZMARIN CONCEPT – arta prinde viață! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Ce bucurie să continui Leapșa Brandurilor Made in România, cu un brand pe care tocmai l-am descoperit și care m-a fascinat de la prima vedere: ROZMARIN CONCEPT!

Spuneam că Leapșa Brandurilor Made in Ro este o serie pe care mi-o doresc de cursă lungă, o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România.
E locul unde adun recomandări primite din toate părțile, de la voi, prietenii de Blog in Tandem sau chiar de la brandurile pe care le prezentăm aici…și care vor să dea Leapșa mai departe!
Planul meu este să avem la îndemână un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem. E clar că au nevoie de susținerea noastră!

Astăzi episodul 2 din Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu ROZMARIN CONCEPT, un brand de poveste la propriu și la figurat!

Despre ce este ROZMARIN CONCEPT? Despre mătăsuri fluide…țesături catifelate…metale prețioase… culori vibrante… combinaţii armonioase…atenţie la detalii…creaţii originale…produse atemporale, care reflectă stilul şi personalitatea purtătorului ……accesorii premium, lucrate manual în mici ateliere locale… 

De ce ROZMARIN? Pentru că ROZMARINUL este planta aducerii aminte și chiar are proprietăți terapeutice, nu doar simbolice.    

Brandul este rodul creativității a două prietene bune care și-au unit forțele, creativitatea și originalitatea.
Anca Cernea este  designerul ce a studiat actoria, apoi a fost scenografă şi ilustratoare. A trecut natural de la teatru la desen, la modă, pedagogie, apoi la scris şi lucrurile se tot împletesc înainte. Când desenează, alege forme geometrice, linii elegante şi culori vibrante.
 Iar Gabriela este jumătatea care se ocupă de latura concretă a business-ului având o deosebită viteză atunci când îşi propune să transforme vorbele în fapte și visele în realitate.

Prieteni, eu sunt FASCINATĂ de explozia de culoare pe care-am găsit-o la ROZMARIN CONCEPT!

Uitați-vă pe site-ul lor sau pe conturile de social media, e imposibil să nu te îndrăgostești de ceva. O să găsiți eșarfe & brățări de mătase, dar și printuri de artă, perne decorative sau canvasuri.

Artă  transpusă pe obiecte! Iar EȘARFELE sunt printre cele mai versatile obiecte din garderobe unei femei! Ideale pentru Luna Femeii, dacă știți ce vreau să spun!!

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.