SNOB. – bijuterii cu suflet. Leapșa Brandurilor Made in Ro

SNOB. – bijuterii cu suflet. Leapșa Brandurilor Made in Ro

Ce bucurie să continui Leapșa Brandurilor Made in România, cu un brand pe care tocmai l-am descoperit și care m-a fascinat de la prima vedere: SNOB!

Leapșa Brandurilor Made in Ro adună deja o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România și sper să devină un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem.

Astăzi episodul 3 din Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu SNOB, un brand de bijuterii & genți de piele, care a primit Leapșa de la Laura Olaru.

Care este povestea SNOB.?

Iza Vișoianu și Florian Toma sunt cei care au fondat brandul de accesorii Snob. în 2014. Amândoi au studiat arhitectura și amândoi au schimbat ales calea designului, chiar daca ea a ales bijuteria, iar el – gențile din piele.
Îi unește pasiunea pentru accesorii și așa au ajuns să construiască un brand care îmbină viziunile lor creative: Snob.

„Nu suntem snobi. Ceea ce facem nu e pentru snobi, dar se poate spune că avem o abordare Snob atunci când creăm. Când vine vorba de design, detalii sau calitate, credem că doar fiind foarte pretențios poți avea cele mai bune rezultate. Am ales să fim independenți de trenduri, mode și standarde atunci când creăm și să ne lăsăm inspirați de nevoile, gustul și intuiția noastră.“

Pe mine m-au cucerit cu simplitatea pieselor și m-am îndrăgostit de colierele lor cu perle și inelele cu inimi…pe care abia aștept să le am și eu și Ema, în tandem. Tocmai am găsit o super idee de cadou mama & fiică!
Uitați-vă pe site-ul lor sau pe conturile de Social media, e imposibil să nu te îndrăgostești de ceva. O să vedeți, găsiți la ei piese contemporane, minimaliste, cu personalitate și atenție la detalii! 

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.