Recomandare de lectură: Evadare din Biblioteca Domnului Lemoncello

Recomandare de lectură: Evadare din Biblioteca Domnului Lemoncello

-Jurnal la 9 ani si 4 luni- 

Asta este cea mai nouă recomandare de lectură de vacanță: Evadare din Biblioteca Domnului Lemoncello.

Am citit-o cu sufletul la gură, pentru că e tot genul care-mi place mie: cu ceva aventură, mister, cu mulți copii care trec prin to felul de aventuri.
Eu, recunosc, abia am așteptat să ajung la final, pentru că nu mai puteam de curiozitate. 

Dar nu vreau să povestesc exact ce se întâmplă, ca să fiți și voi curioși când citiți! 

Am citit-o repede, cam într-o săptămână…iar acum deja încep altă carte , tot cu mister, aventuri, exact pe sufletul meu. 

Vă las mai jos clipul în care povestesc despre Biblioteca Domnului Lemoncello și ca de obicei, aștept și propunerile voastre, în care-mi spuneți ce alte cărți îmi recomandați. 

Spor la lectură!!! Exact ce-mi doresc și mie! 

Notă: Să nu vă supărați că în clip se aude și vântul care bătea în curte la noi…n-am putut să-l opresc! 

 

Citiți și: 

 

There are 4 comments for this article
  1. Norma Verbeeck aka Nori1098 aka Maria și atât :) at 17:25

    Nu te speria de numele utilizatorului, nu sunt genul de copil care folosește un singur nume atunci când vine vorba de verbul a alege. În special, din simplul motiv că îmi face o deosebită plăcere să inventez cuvinte, nume etc. Bună, numele meu este Maria. Am treisprezece ani și, la fel ca și ție, nu doar că îmi place să întorc paginile cărțlor în căutare de cuvinte, lumi, culori și povești noi, ci și să mă transpun cu totul în lumea pe care o creează cu atâta iscusință un scriitor. Dacă e posibil chiar, să intru în pielea personajelor. Ce poate fi mai frumos decât să te relaxezi citind o carte bună recomandată vârstei tale? Nu de multe ori am întâlnit această problemă, și anume categoria de vârstă, în rarele ocazii pusă de către edituri. Dacă ai putea să faci un videoclip, sau pur și simplu să ne scrii pe blog despre această problemă cu care mai mult ca sigur că se confruntă mulți cititori, ți-aș fi recunoscătoare. Acum că m-am lungit destul, voi trece la subiect. Am citit și eu acest prim volum a, sper eu, unei trilogii și, de ce nu, a unei serii de vreo cinci, chiar șase volume. Scriu cu mâna pe inimă de cititor fidel faptul că o recomand deopotrivă tuturor categoriilor de vârstă. Câtă vreme îi va captiva pe copii, pe adulți și pe vârstnici îi va aduce înapoi în timp, pe vremea când încă mai născoceau câte o năzdrăvănie – am scris oare bine acest cuvânt? – împreună cu frații și surorile lor.

  2. Norma Verbeeck aka Nori1098 aka Maria și atât :) at 17:27

    Nu te speria de numele utilizatorului, nu sunt genul de copil care folosește un singur nume atunci când vine vorba de verbul a alege. În special, din simplul motiv că îmi face o deosebită plăcere să inventez cuvinte, nume etc. Bună, numele meu este Maria. Am treisprezece ani și, la fel ca și ție, nu doar că îmi place să întorc paginile cărțlor în căutare de cuvinte, lumi, culori și povești noi, ci și să mă transpun cu totul în lumea pe care o creează cu atâta iscusință un scriitor. Dacă e posibil, să intru chiar în pielea personajelor. Ce poate fi mai frumos decât să te relaxezi citind o carte bună recomandată vârstei tale? Nu de multe ori am întâlnit această problemă, și anume categoria de vârstă, în rarele ocazii pusă de către edituri. Dacă ai putea să faci un videoclip, sau pur și simplu să ne scrii pe blog despre această problemă cu care mai mult ca sigur că se confruntă mulți cititori, ți-aș fi recunoscătoare. Acum că m-am lungit destul, voi trece la subiect. Am citit și eu acest prim volum a, sper eu, unei trilogii și, de ce nu, a unei serii de vreo cinci, chiar șase volume. Scriu cu mâna pe inimă de cititor fidel faptul că o recomand deopotrivă tuturor categoriilor de vârstă. Câtă vreme îi va captiva pe copii, pe adulți și pe vârstnici îi va aduce înapoi în timp, pe vremea când încă mai născoceau câte o năzdrăvănie – am scris oare bine acest cuvânt? – împreună cu frații și surorile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.