Ședință foto cu iz de poveste, la Crăciun de Basm

Ședință foto cu iz de poveste, la Crăciun de Basm

Ce experiență frumoasă, prieteni! Am ajuns într-un loc de poveste, la studioul Craciun de Basm.

Îmi doream de câțiva ani să avem o ședință foto de familie și am tot căutat variante care să ni se potrivească!

Știți cum e când vezi un lucru și te îndrăgostești la prima vedere? Cam așa a fost și cu mine și decorurile de poveste din acest studio! Am simțit din prima clipă că e locul unde mi-ar plăcea să colecționăm niște amintiri de familie, care să ne țină de cald peste ani!
Am găsit aici exact ce-mi doream: două camere de poveste, cu decoruri incredibile, de familie, o atmosferă de basm, detalii gândite cu sufletul, un fotograf cald și plin de idei…așa încât nici nu știu când a trecut o oră, dedicată experienței noastre!

Cât despre poze, sunt SUPERBE…dar asta sigur se vede cu ochiul liber!

A reușit Bogdan să ne surprindă în elementul nostru. Nimic forțat, nimic teatral, doar noi 3 și niște amintiri care cu siguranță ne vor ține de cald în anii ce vor urma!  

Cum ne-am hotărât să investim mai mult în experiențe, decât în lucruri,  știu sigur că e cadoul ideal pe care ni l-am făcut de Crăciun!

Dacă vă tentează și pe voi o astfel de ședință foto, vă recomand studioul acesta. Așa cum îi spune și numele – Crăciun de Basm – o să plecați de-aici cu poze de poveste!
Se fac ședințe foto din noiembrie până în ianuarie și puteți să verificați online ce intervale mai sunt disponibile. În plus, puteți să folosiți codul tandem 10, pentru o reducere de 10% din prețurile afișate!

Vă doresc și vouă exact ce îmi doresc și pentru noi: să colecționăm cât mai multe amintiri de suflet, împreună! Asta e cea mai valoroasă colecție, peste ani!

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

There is 1 comment for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.