Spotlight 2016. Festivalul Luminilor

Spotlight 2016. Festivalul Luminilor

Astazi – 8 mai 2016 – este ultima zi in care puteti merge la SPOTLIGHT Festival. Este a doua editie, pe care…recunosc, abia am asteptat-o inca de anul trecut.

Am fost aseara sa vedem Bucurestiul luminat de sarbatoare. Stiam de anul trecut ca e ceva deosebit, iar organizatorii s-au intrecut pe ei in promovare anul asta si promiteau pe pagina evenimentului: ‘spectacolele captivante reprezentate de cele 15 instalații de artă, iluminatul arhitectural și sesiunile de video-mapping pregătite de artiștii invitați vor transforma fațadele clădirilor de pe acest traseu: Clădirea CEC, Muzeul Național de Istorie a României, Cercul MilitarNațional, Hotelul Novotel.’

Parerea mea? Trebuie mers si trebuie vazut! Nu se intampla in fiecare zi astfel de evenimente si atunci e clar ca trebuie sa iesim din casa atunci cand avem ocazia.

Cum mi s-a parut anul asta? Mult sub 2015, despre care am povestit intr-un suflet aici. Mult haos, multa lume, multa dezorganizare si aglomeratie si in principiu cam aceleasi lucruri pe care le-am vazut anul trecut si in urma cu mai multi ani la Festivalul Luminilor de la Berlin. Ma gandesc ca atunci cand ai un an sa organizezi un astfel de eveniment, trebuie sa vii cu ceva nou, sa surprinzi, nu sa repeti.

Dar, cum spuneam, mereu e loc de mai bine, mai mult, mai frumos. Asta nu inseamna ca nu pot sa apreciez ce-am vazut si sa spun ca mi-a placut. Doar ca nu m-a mai entuziasmat!

Cateva imagini surprinse aseara. Mai multi gasiti chiar pe pagina evenimentului. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.