În taxi cu Moș Crăciun

În taxi cu Moș Crăciun

Da, da, exact așa cum auziți! Am fost norocoasele care s-au plimbat cu un taxi…în care ne-a întâmpinat chiar Moș Crăciun!  

Știu la ce vă gândiți! Dar n-am câștigat la loto, nici nu ne-am împrietenit cu vreun milionar excentric și nici nu ne-am costumat vreun prieten bun în hainele Moșului.

A fost mult mai simplu de-atât!

Noi doar am profitat de super invitația pe care am primit-o de la Star Taxi de a ne plimba gratuit cu Taxiul lui Moș Crăciun, parte din campania pe care o desfășoară ei în acastă săptămână.
Mai exact, cei care s-au înscris în aplicația online au primit o cursă gratuită până la Mega Mall și bilete la filmul ”Coco”, animația Disney Pixar.
Singura condiție a fost aceea de a accepta să împartă taxiul cu Moș Crăciun!

Pentru noi a fost o după amiază plină de zâmbete și distracție, exact așa cum ne plac nouă experiențele în tandem, de unde colecționăm amintiri frumoase. De mult n-am mai fost așa de relaxată într-o ieșire cu Ema! Fără stresul traficului, fără stresul parcărilor…pur și simplu ne-am dedicat distracției.
N-aveți idee ce i-au strălucit ochii Emei când în fața blocului nostru ne-a întâmpinat Moș Crăciun. O surpriză ca asta…mai rar!

Eu cred că și despre asta trebuie să fie Crăciunul: magie, poveste, surpriză, privirea fericită a celor dragi, amintiri împreună. Nu numai că a Moșul a fost haios și vorbăreț, dar a fost și darnic și am primit bilete la film. Că doar așa-i stă bine unui Moș, nu?!

Cum magia se întâmplă celor care cred în ea, am mai avut o surpriză: o sală gooooală, rezervată parcă doar pentru noi.
Cât despre filmul Coco, îl recomand pentru copii & părinți! E o poveste emoționantă pentru noi, adulții, prietenoasă și plină de lecții de viață pentru cei mici. O poveste despre puterea de a visa și de a lupta pentru ceea ce-ți dorești. Eu recunosc, am scăpat vreo 2-3 lacrimi, dar au fost de emoție, fericire…așa că nu mai povestesc prea multe.
Vă spun doar să mergeți la filmul ăsta în vacanță, e pe lista mea de recomandări de văzut în tandem părinte & copil.

Ce mai recomand? Jocuri și joacă în familie, multe zâmbete și aromă de scorțișoară, cadouri și ciocolată caldă…și cât mai multă relaxare.
Ah…și cât mai puțin condus și nervi în trafic! Nu se asortează deloc cu magia sărbătorilor!

Eu tocmai de-asta merg cât mai des cu taxiul, iar aplicația de la Star Taxi e atât de simplu de folosit: am downloadat aplicația, iar acum pot chiar eu să-mi aleg taxiul, după solicitările mele și primesc notificare fix când când mașina ajunge la adresa mea. În plus, pot salva adresele favorite, pot să-mi setez șoferii favoriți și pot accesa, foarte simplu, punctele de interes din zona mea.
E foarte simplu, credeți-mă! Dacă eu mă descurc și m-am împrietenit cu aplicația asta…sunt dovada clară! Și ia uitați ce prietenie frumoasă avem, că deja am primit cadouri de la ei.

Ce-am primit? Multe amintiri frumoase! Ceea ce vă doresc și vouă!

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.