Branduri de care m-am indragostit. IUTTA, creatii talisman pentru iubitoarele de motive populare

Branduri de care m-am indragostit. IUTTA, creatii talisman pentru iubitoarele de motive populare

Locul unde adun POVESTI FRUMOASE. MARCI, ARTISTI SI ARTIZANI DIN ROMANIA, CARE LUCREAZA DIN PASIUNE SI CARE CREEAZA CU SUFLET. OAMENI CU TALENT, DESIGNERI CARE  AU CURAJ, PERSEVERENTA, PREGATIRE, AMBITIE, CHEMARE…OAMENI CARE SE POT LUPTA DE LA EGAL LA EGAL CU ORICE MARE BRAND INTERNATIONAL.

Astazi povestea IUTTA, inceputa acum 3 ani. O sa vedeti produse cu motive populare, produse care vorbesc si spun povesti dintr-o singura privire.

Pentru mine…IUTTA a fost dragoste la prima vedere. Mi-amintesc clar cand m-am tot invartit si m-am tot uitat uitat admirativ la o geanta rosie la un targ de produse cu personalitate…a fost un moment!

N-am luat-o atunci si mi-a parut asa de rau, incat am inteles ca e-atat de important sa alegem cu sufletul, mai ales la accesoriile care fac diferenta. Am inteles si ce-nseamna un produs care te inspira, care-ti creeaza emotie, sentimente, la o singura privire, atingere…astea sunt creatiile IUTTA, despre care o sa povestesc astazi. 

Nicoleta Chirica este artizanul care spune ca si-a dorit sa creeze un brand cu o identitate aparte, cu o profunzime legata  de traditie si bogatie spirituala.

Simbolurile in sine poartă cu ele însușirile iei românești și apar pe fiecare creație IUTTA. Ele reprezintă putere, abundență, pace, dragoste și protecție – un adevărat talisman pentru purtătoare.”

Povesti brodate

Pana acum au lansat cateva colectii principale si o colectie capsula, iar abordarea creativa variaza in functie de inspirația colectiei respective.

Ce ramane insa constant de fiecare data este pasiunea pe care o pun in povestea fiecarui produs, dar si insemnatatea profunda a fiecarui simbol. Toate acestea ii ghideaza atat in procesul creational, cat si in inspiratie si redau intensitatea emotionala a povestilor cu dor pe care le brodeaza.

Cine poarta gentile cu povesti brodate

Femeile exuberante, care isi gasesc inspiratia in simnboluri ale traditiei si mostenirii stravechi. 

Creatiile IUTTA sunt menite pentru cliente care au un spirit liber si puternic si nu le este teama sa se redescopere raportandu-se la simboluri culturale. Sunt pentru femeile care vor sa incerce lucruri noi si sunt adeptele produselor unice si iesite din comun!  

Sunt creatii care-si gasesc locul perfect langa femeile ce nu simt nevoia sa apartina unui trend, ci se redescopera constant. In plus, produsele IUTTA devin cu usurinta cadouri de suflet pentru cei dragi, fiind alinarea dorului de casa si de romanesc, cuprinse intr-o creatie aparte.

Despre produse uneori customizate, ce aduc un pic din Romania in lumea larga

Colectia Dor de Românesc ofera variante in functie de zona tarii din care fiecare client provine, motiv pentru care clientii se regasesc în mesajele transmise, fara alte modificari. Pentru colectia Măiastra, IUTTA a dezvoltat un quiz in urma caruia, conform unor trasaturi personale, clientele si-au aflat produsul potrivit caracterului lor.

IUTTA in Romania si in lumea larga

 Exista doua site-uri de pe care se fac vanzari, atat in Romania (www.iutta.ro) , cat si in restul lumii (www.iutta.com) .

“Promovăm Iutta și la nivel internațional pentru că vrem să ducem mai departe simbolistica profundă si dorul de povești pe care îl includem în broderiile noastre. În plus, credem cu tărie că moștenirea străveche din care ne inspirăm merită să ajungă la cât mai mulți iubitori de cultură.”

Cititi aici despre alte branduri romanesti: bijuterii Corina Jewelry Fashion Design , creatii Marie Nouvelle , pantofii Hotstepper, creatiile Deco-Box, camasile Pineberry , creatiile Colours of my Life, Izabela Mandoiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.