Cum a fost la Casa Experimentelor din București

Cum a fost la Casa Experimentelor din București

-Jurnal la 9 ani si 9 luni

Tot vreau de ceva vreme să vă povestesc cum a fost la Casa Experimentelor din București!

De fapt, vreau să vă spun că e foarte distractiv pentru copiii cărora le plac experimentele. Iar mie mereu mi-au plăcut! Am stat acolo cam 2 ore, timp în care am făcut tot felul de experimente pe care o să le vedeți în clipul meu.

Cel mai tare m-am distrat la cel cu electricitatea, care mi-a coafat părul.
Mi-a plăcut și că am participat la un atelier unde am învățat să fac pafumuri. Oricum, e clar că fiecare copil poate să găsească ceva care să-l atragă, e imposibil să nu te pasioneze ceva de-acolo, mai ales că au peste 100 de experiemente diferite.

De la fulgere reale produse în casă, la experiența de a sta pe 2200 de cuie!  Mai multe informații despre program, intrare și altele găsiți chiar pe site-ul lor: Casa Experimentelor – Romanian Science Center!

Eu vă mai zic doar că nu este permis accesul copiilor sub 3 ani.
Intrarea la Casa Experiementelor costă 20 lei pentru copii, dar există multe pachete pe care le găsiți detaliate pe site.  

Oferim vizitatorilor 100 de experimente și activități din domeniile fizicii, chimiei, matematicii și biologiei. Vizitatorii interactioneaza cu fiecare exponat, conceptul promovat fiind de a descoperi singuri fenomenul exemplificat prin experimente.

Cel mai important este că super distractiv și eu abia aștept să mă mai duc!

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.