Hai hui prin parcul IOR, cu zăpadă de martie

Hai hui prin parcul IOR, cu zăpadă de martie

Astăzi am fost cu Ema hai hui prin parcul IOR. Pur și simplu am zis amândouă să lăsăm baltă tot ce facem și să mergem în parc. 

Recunosc, ei i-a fost mult mai ușor să lase baltă temele, decât mie proiectele. Dar am bătut palma și m-am ținut de promisiune. Știți cum e să mergi în parc…fără stres, fără nicio grijă, fără să te zorească nimeni, fără oameni în jur? Mai ceva ca orice terapie, părerea mea! 

În plus, cu Ema în jur, e clar că am avut și doza puternică de vitaminizant, așa că am primit de la ziua asta mai mult decât speram. Și uite așa, iarăși mi-am dat seama că e atât de simplu să ne bucurăm de micile momente… și totuși ne pornim așa de greu. 

N-am pe cine să dau vina decât pe viața asta agitată, care nu ne lasă să ne relaxăm, care ne ține mereu în priză, ocupați, agitați, stresați. Și când colo, nimic nu se oprește în loc, dacă noi ne bucurăm de o plimbare în parc, de exemplu…

Cât despre poze, parcă și ele ies mai frumos când fotograful e relaxat, nu?! 

Dacă ai timp, poate vrei să citești și: 

There are 2 comments for this article
    • Blog in Tandem at 10:23

      Oho…și ce nevoie! Eu mi-am propus să repetăm cât de des putem, acum rămâne să vedem dacă ne iese! Ceea ce vă dorim și vouă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.