365 de file de 2018. Colecționăm Amintiri

365 de file de 2018. Colecționăm Amintiri

De pe 1 ianuarie 2018 mi-am propus ca zilnic, anul ăsta, să colecționez câte o filă pentru albumul foto pe care-l adun pe Facebook – Jurnal 2018. Colecționăm Amintiri.

File din 2018. Le adun zilnic, la ora 8 seara. Fie ziua cum o fi, eu adun o fila cu amintiri.

Albumul e în primul rând pentru noi, pentru că știu sigur că peste ani o să mă uit cu drag, cu nostalgie și emoții peste ele. Deja o fac…și a trecut abia o lună!
Am colecționat în albumul lunii ianuarie 31 de file cu amintiri. Din zilele noastre, așa cum au fost ele. Simple, dar zile cu noi. Cu momentele noastre de zi cu zi.

E o mare provocare, mi-am dat seama pe parcurs. Dar tocmai asta vreau să-mi demonstrez mie și vouă, celor care ne urmăriți. Că se poate!
În fiecare zi se întâmplă ceva…un moment, un gest, o privire, un desen, o emoție, un zâmbet ce poate ni se pare banal, dar sigur sunt perfecte pentru albumul de COLECȚIONAT AMINTIRI .

E o provocare…pentru că uneori îmi pare că avem zile monotone, că nu se întâmplă mare lucru, că așteptăm doar weekend-ul pentru a face lucruri speciale în familie.
Alte zile îmi par gri și urâte.
În altele suntem într-o alergătură continuă între școli, curusuri, întâlniri.
Am și zile în care Ema e plecată la bunici și atunci mă tot gândes ce amintiri aș putea eu colecționa fără ea?!..

De-asta spun că e o provocare, pentru că mi-am propus ca din fiecare zi, fie ea bună, rea, senină, gri…să găsesc ceva-ul ăla care trebuie apreciat. Care face ziua specială! Care să-mi arate că nu a trecut ziua degeaba și că trebuie să apreciem tot ce avem și ni se întâmplă!

Dacă noi ne propunem să vedem partea frumoasă, să surprindem momente, să adunăm zâmbete…să colecționăm AMINTIRI, sigur reușim.

Asta mi-am propus eu…și vreau să vă dau leapșa și vouă! Să începeți și voi să colecționați file din 2018. Sigur la finalul anului vom avea împreună o colecție unică, ce ziceți?

  • va urma…cu siguranță! 

Dacă ai timp, poate vrei să citești și: 

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.