Colectionam amintiri si poze de suflet

Colectionam amintiri si poze de suflet

Ne-am propus de ceva vreme ca in fiecare an sa mergem pe meleaguri noi. Sa vedem locuri, sa cunoastem oameni, sa auzim povesti, sa ne traim vacantele frumos si relaxat. Sa nu uitam ca in viata asta sunt atatea locuri de vazut, ca n-avem timp de pierdut!

Asa se face ca ne spunem #familiehaihui si umblam in tara si in lume pe unde reusim, ori de cate ori putem, dar cat mai des impreuna, toti trei.

Am auzit vorbe, ce-au trecut pe langa noi de-a lungul timpului, oameni care se intrebau ce intelege un copil atat de mic din tot ce vede. Cu ce ramane? Ce valoreaza pentru Ema deplasarile si excursiile la varsta de la care n-o sa-si aminteasca prea multe?

CONTEAZA!

Cred cu tarie ca fiecare experienta,  fiecare excursie,  fiecare loc, pensiune, hotel, fiecare avion sau tren, fiecare deplasare, o sa fie inestimabile in timp.

Sunt sigura ca toate astea puse la un loc, an dupa an, ne vor forma copilul intr-un fel pe care cu siguranta nu-l banuim acum pe de-antregul, dar il speram si il visam.

Copiii nostri, ca si noi, sunt suma experientelor traite.
Daca peste ani isi va aminti o senzatie, un miros, daca o imagine ii va evoca o amintire traita, daca un album foto o va emotiona si ii va transmite ca este un copil bogat, pentru ca a calatorit de mica, atunci stiu sigur ca tot ce facem este pentru a-i transmite copilului nostru lectia cea mai importanta: in viata cele mai importante sunt locuri, nu lucruri!

Sa nu uiti asta, copilule!

Info: am scris aceasta postare, dintr-o suflare, in urma provocarii lansate de Foto Union. Tare mi-as dori sa am ocazia sa merg intr-o tabara de fotografie cu ei, as vrea sa invat sa surprind emotie in fotografii si in amintirile nostre. Postare înscrisă în concursul TFB14, un eveniment organizat de Foto Union și Pensiunea Doi Căpitani

Toate pozele folosite sunt facute intr-o excursie vara trecuta, cand am dus-o pe Ema sa vada meleagurile unde au trait strabunicii ei.

Gasiti pe Blog in Tandem si alte destinatii si recomandari de familie: 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.