Nesfarsita Goana dupa Elefant – Una din cartile mele preferate din vara asta

Nesfarsita Goana dupa Elefant – Una din cartile mele preferate din vara asta

-Jurnal la 8 ani si 5 luni-

Vara asta am citit 4 carti: “Cartea Junglei”, “Black Beauty”, “Strafurnica in Cautarea Atlantidei” si “Nesfarsita Goana dupa Elefant”.

Zilele astea tocmai am terminat-o pe ultima: cartea de aventura si mister “Nesfarsita Goana dupa Elefant”, care e una din preferatele mele din toata viata mea. Mi-a placut foarte mult si am citit pe nerasuflate mai ales ultima parte.

Personajele pricipale sunt doi copii, un baiat si o fata, Tad si Cissie, plus elefantul Khush. Cand a venit un elefant in orasul Markle, unde locuia Tad, el a ajuns fara sa vrea in vagonul elefantului si printr-o intamplare a ramas blocat acolo.

Toata actiunea se petrece cand Tad si Cissie strabat tot raul Ohio, impreuna cu elefantul Khush, ca sa ajunga la cea mai buna prietena a lui Cissie, Ketty, pentru ca sunt fugariti de un negustor rau si sotia lui. Unele parti din carte m-au tinut cu sufletul la gura, pentru ca aveam emotii pentru ce se va intampla.

Totul se termina cu bine, dar nu spun exact cum, pentru ca vreau sa citeasca si alti copii si sa fie la fel de curiosi ca mine!

Ah…si inca ceva: sa nu faca asa cum am facut eu…de curiozitate am citit finalul cartii inainte sa ajung acolo, da’ n-am inteles mai nimic, asa ca tot am fost nevoita sa o citesc pe toata, cap – coada!    

Alte postari pe subiecte similare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.