Recomandare de lectură: colecția Judy Moody

Recomandare de lectură: colecția Judy Moody

-Jurnal la 9 ani si 5 luni-

Astazi va povestesc despre recomandari de lectura, ultimele cărți citite de mine în vacanță: două volume din colecția Judy Moody.

Eu de când am descoperit colecția Judy Moody sunt super fericită, pentru că se citesc repede, cam una pe zi. În plus sunt haioase, iar fetița care e personaj principal – Judy – face tot soiul de trăznăi și trece prin multe aventuri de unde pot și eu să mă inspir.

Găsiți mai jos prezentarea de pe site-ul Editurii Gama, unde a apărut seria asta de cărți: 

Judy Moody este o fetiță isteață, cu o personalitate puternică. Toane, mofturi, nazuri, hachițe – nimic nu lipsește din arsenalul ei de stări de spirit! Dar ambiția, ingeniozitatea și umorul o ajută să iasă cu bine din toate încurcăturile, alături de Rocky – cel mai bun prieten al ei, Stink – frățiorul care-i urmărește fiecare pas, și Frank – colegul mâncător de lipici. Dacă nu ai cunoscut-o încă pe Judy, deschide o carte și pregătește-te să intri în cea mai bună stare de spirit! Cărțile din seria Judy Moody s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare, au fost traduse până acum în 27 de limbi și s-au aflat în lista de bestselleruri New York Times și Publisher’s Weekly.

Cum mi s-au părut cele două volume pe care le-am citit de curând, vedeți în clipul de mai jos.

Spor la citit și ne mai auzim curând!

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.