Târgul Mărțișorului 2018 la Muzeul Țăranului

Târgul Mărțișorului 2018 la Muzeul Țăranului

Eu zic așa: încercați să ajungeți zilele astea ( inclusiv mâine, 1 martie), la Muzeul Țăranului, la Târgul Mărțișorului!

Noi am fost ieri, deși am povestit pe blog că ne place să ne facem singure mărțișoarele.
Dar e așa o încântare să mergem an de an la târguri de mărțișoare, încât nu se poate să le ratăm!
Ieri ne-am dus și am stat câteva ore bune printre tarabele cu mărțișoare, de unde am târguit câte ceva și cu greu te poți abține!
Programul zilele astea este până a 19.30, așa că se poate ajunge chiar și după orele de birou. Biletele de intrare costă 4 lei pentru adult și 2 lei pentru copil.

Din păcate vremea nu îi ajută deloc pe expozanți, care s-au regrupat și sunt toți în interior, spre deosebire de anii anteriori, când îi găseam prin curtea muzeului, sub soarele primăvăratec.

Nu e soare, dar sunt parcă mai mulți oameni talentati și creativi printre expozanți!
Mărțișoare fel de fel, pentru toate gusturile și toate vârstele! Expozanți în ambele clădiri, la parter, pe trepte, la etaje. Am văzut atâtea lucruri frumoase, atâția oameni cu idei originale!

Motive tradiționale, idei trăznite, mesaje creative, ceramică pictată, flori presate, lemn pictat, broderii, răvașe norocoase, ghinde cu mesaje, fimo, piele, pietre semiprețioase…tot felul de tehnici și materiale, încât  e așa de greu să te decizi!
Cel mai mult mi-a plăcut ca oamenii se întorc la vechile tradiții și cumpără altceva decât chinezării. Ah…și mulți bărbați, singuri…la shopping. Mi-a cam plăcut și asta, recunosc!

Pozele sunt luate parțial de pe pagina Târgul Mărțișorului, parțial făcute de noi.

Dacă aveți timp, poate vreți să vedeți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.