7 decorațiuni DIY pentru o petrecere reușită acasă. Inspirate de Buburuza & Motan Noir

7 decorațiuni DIY pentru o petrecere reușită acasă. Inspirate de Buburuza & Motan Noir

Noi, se știe, suntem mari amatoare de petreceri de orice fel!

Nici nu trebuie să așteptăm ocazii speciale sau aniversări pentru a organiza o petrecere, ne născocim noi motive și pretexte de party!

Mai mult, la noi acasă găsești tot soiul de decorațiuni, cele mai multe create de noi, pe modelul Do It Yourself. DIY, adică, ce pot face două mâini dibace!

Așa se face că profităm de orice veste bună, pentru a pune la cale câte o seară specială.

Cum a fost și vestea că pe DISNEY CHANNEL, din 12 martie, lansează sezonul 2 din serialul MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR, de luni până vineri, la ora 16.30. 

Pentru cei care poate nu cunosc serialul, povestea ii prezintă pe Marinette și Adrien – doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza și Motan Noir. Misiunea lor este să salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător.

Cum Ema este una din fanele înfocate ale personajului principal, și-a scos costumul din dulap și am pus la cale o petrecere tematică cu Buburuza.

Așa că, pentru cei care au nevoie de inspirație pentru o petrecere acasă, vă rog luați notițe:
( detalii aveți și în clipul Making Of, de la finalul postării)

 1. Decorul tematic al mesei

  În cazul nostru, lucrurile au fost clare. Bulinele negre & roșii au fost laitmotivul decorului. Așa că am folosit o față de masă roșie, de la Crăciun, multe buline decupate din carton colorat ( și am stricat și o pungă de cadou din carton negru, din care-am decupat buline).
  Mai mult, am lipit pe farfuriile de carton poze cu Buburuza și uite așa mi-am luat 100 de puncte de la Ema, care a fost super încântată de decorul mesei.

 2. Decorațiuni pom pom

  Noi am avut acasă și trei decorațiuni pom pom roșii, care au dat personalitate spațiului.
  Am povestit pe blog cum se pot face acasă pampoanele, din hârtie de mătase. Le puteți face în dimensiuni mai mici sau mai mari, în culorile pe care vi le doriți.

 3. Rama pentru poze

  La orice petrecere este o idee excelentă să aveți o ramă foto pentru poze. Eu folosesc o ramă 50 x70 cm, pe care o decorez în funcție de tematica petrecerii. O să vedeți în clipul Making Of ce simplu am făcut-o și ce efect uau are la orice petrecere. Trebuie doar să folosiți culorile din tematică și eventual câteva poze sau mesaje sugestive.
  Efectul e garantat, cu maimuțăreală la pachet!

 4. Ghirlanda cu buline

  Este un tip de decorațiune potrivită pentru orice petrecere.
  Ușor de făcut (trebuie doar să decupați buline în culorile tematice) și ușor de montat. Se agață de tavan, de tocul ușii, de galeria de la perdea etc.
  Se pot face în orice combinație de culori și chiar și de dimensiuni diferite, tot bine se vor vedea! Am povestit și pe blog detalii.

 5. Inima personalizată

  Inima asta este un balon de folie pe care îl avem în casă și l-am folosit și răsfolosit cu multiple ocazii.
  Acum a trebuit doar să-i lipim niște buline negre și o poză cu Buburuza și brusc am obținut un element de distracție.

 6. Intrarea cu baloane

  Există copil care nu adoră balonele? Că eu nu am întâlnit!
  Iar o intrare în cameră, printre baloane suspendate cu gută, de tocul ușii, este perfectă pentru o petrecere cu personalitate!

 7. Invitații la party

  Avem aici 4 propuneri, toate pentru tema noastră – Buburuza. Așa că dacă intenționați să faceți o petrecere, puteți să luați direct modelele noastre și să le completați de mână.

Cam astea sunt elementele cheie pentru orice petrecere tematică de acasă!

În cazul nostru, Buburuza e cap de afiș, pentru că luna martie este luna în care o revedem pe Disney Channel, în episoade noi, de luni – vineri, la 16.30. 

În noul sezon, Adrian pune ochii pe o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Și Marinette îl cunoaște pe Luka, care își dă seama de sentimentele confuze din sufletul ei … Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulțumită lor, va avea ocazia să ajute diferiți super eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urmă, află ca Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme și este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea și pe Moran Noir. Oare vor reuși cei doi să treacă de toate aceste provocari și să îl oprească pe Hawk Moth să își pună planul în aplicare?

Dacă sunteți adepții petrecerilor acasă, puteți deghiza casa într-un spațiu de petrecere personalizat. Chiar dacă aveți altă tematică, sigur puteți folosi ideile noastre și le puteți adapta.

Voi unde preferați să sărbătoriți zilele de naștere? Ce tematici mai aveți? Că poate ne inspirăm unii de la alții!


Dacă aveți timp, poate vreți să vedeți și: 

There are 6 comments for this article
 1. Elena Voicu at 22:44

  Super idee! Fete dragi, pozele pe care le-ati lipit pe farfurii sunt imprimate la un magazin specializat (genul acela care imprima poze pe tricouri)? Sau este vreun procedeu mai la indemana ? Multumesc frumos!

  • Blog in Tandem at 09:35

   Elena, este un obicei foarte la îndemână! Am tipărit poze luate de pe internet, la chioșcul din capătul străzii, le-am tăiat pe rotund…și gata! Fie le lipești pe farfurie, fie doar le pui, fără să le lipești și eventual se pot scrie mesaje simpatice pe verso, iar invitatele/ invitații la party le pot păstra ca amintire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.