IGUELLE – pantofi și accesorii la comandă! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

IGUELLE – pantofi și accesorii la comandă! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Seria Leapșa Brandurilor Made in România prezintă astăzi un brand românesc, pe care l-am descoperit  în căutarea de variante de încălțăminte de calitate, din piele, la comandă: IGUELLE!

Leapșa Brandurilor Made in Ro este o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România și sper să devină un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem.

Astăzi episodul 8 din Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu IGUELLE, un brand înființat în 2015, din nevoia de a purta pantofi comozi cu un design special definit de liniile retro, tradiționale și broderiile autentice.

Intrați pe site-ul lor și o să vedeți cum îmbină stilul tradițional și convențional, adăugând culoare și textură, printuri și detalii unice!  

Ce-și propune IGUELLE? Să îndeplinească cerințele vieții femeii contemporane, care este într-o continuă mișcare.

Mottoul lor este “calitatea înaintea cantității” pentru că iubesc  autenticitatea și diversitatea, fiecare pantof fiind rezultatul multor ore de muncă manuală, în ediție limitată și cu un design versatil.

Cât despre mine, m-am îndrăgostit de unul dintre modele propuse de ei, așa că sigur o să-I am pe lista mea scurtă cu sandale de vară!

Las mai jos linkuri către site și conturile de social media, să vă bucure și vouă ochii:  

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

 

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.