Lily of the Valley – simplitatea materialelor naturale! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Lily of the Valley – simplitatea materialelor naturale! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Seria Leapșa Brandurilor Made in România continuă cu un brand românesc, pe care l-am descoperit întâmplător și de care m-am îndrăgostit la prima vedere: Lily of the Valley!

Leapșa Brandurilor Made in Ro este o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România și sper să devină un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem.

Astăzi episodul 7 din Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu Lily of the Valley, care se prezintă ca unul din puținele branduri de Slow Fashion din România, inspirat de feminitatea clasică și frumusețea materialelor naturale.

O să vedeți pe site-ul lor,  au doar produse cu o simplitate sofisticată și subtilă,  ce pun accent pe calitatea materialelor și a execuției. Așa cum este chiar viziunea brandului, își doresc ca hainele lor să facă fiecare femeie să se simtă frumoasă, încrezătoare și unică.

Brandul Lily of the Valley are la bază sustenabilitatea și își propune să facă design vestimentar atemporal, iar eforturile li se îndreaptă spre promovarea sustenabilității.

Eu recunosc, efectiv m-am îndrăgostit de bluza cu margarete, de la prima vedere. Mi-au plăcut multe modele, m-au impresionat simplitatea liniilor, materialele naturale, broderiile impecabile și nu în ultimul rând faptul că vorbim despre un brand românesc atent la protejarea mediului.

Las mai jos linkuri către site și conturile de social media, să vă bucure și vouă ochii:  

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.