Laura Olaru – Artizan în Piele. Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Laura Olaru – Artizan în Piele. Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Deschid astăzi o serie de suflet pentru mine – Leapșa Brandurilor Made in România, cu un brand tare drag mie: Laura Olaru!

Leapșa Brandurilor Made in Ro este o serie pe care mi-o doresc de cursă lungă, o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România.

Mi-am propus să adun aici recomandări primite din toate părțile, de la voi, prietenii de Blog in Tandem sau chiar de la brandurile pe care le prezentăm aici…și care vor să dea Leapșa mai departe!
Planul meu este să avem la îndemână un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem. E clar că au nevoie de susținerea noastră!

Ta, na, na…încep eu Leapșa Brandurilor Made in Ro, iar prima recomandare este brandul Laura Olaru! Pe Laura am cunoscut-o acum câțiva ani, la Vitrina cu Meserii, când ne-a ajutat să descoperim meseria de designer de genți! Ne-a cucerit de-atunci, iar astăzi îmi face mare plăcere să o aduc iarăși în prim plan, pe blogul nostru.

Laura creează produse MINUNATE, din piele: genți de tot felul, cu personalitate, încălțăminte și accesorii. O recomand cu sufletul deschis. O puteți descoperi și puteți comanda produsele ei :

Aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.