Pentru noi, 14 octombrie 2016 inseamna 10 ani de la nunta noastra

Pentru noi, 14 octombrie 2016 inseamna 10 ani de la nunta noastra

Dragul meu sot,

astazi e despre noi! Tot astept ocazii, zile speciale, zile mai linistite in care sa-ti multumesc. Cred ca astazi e ziua perfecta in care sa-ti multumesc pentru noi, pentru anii astia, pentru Ema, pentru familia noastra, pentru aventura asta a noastra.

Habar n-aveam acum 10 ani ce va urma. Habar n-aveam atunci ce zile pline vor veni, ca vom trece impreuna prin atatea. Nu stiam atunci ca intr-adevar, casnicia e mai mult decat zambete si zile cu soare. Nu stiam ce va urma. Nu m-a interesat nimic in afara de noi. Dar am ales exact ce mi-a spus inima. Am simtit ca orice ar fi, o sa fie bine! Si acum, dupa 10 ani, stiu ca n-as fi putut sa aleg mai bine de-atat. Ca n-ar fi putut sa ne fie mai bine de-atat. Ca n-as fi putut sa fiu mai linistita si mai fericita decat sunt acum!

Da, ne agitam, avem zile pline, alergam in toate directiile, avem perioade atat de pline, atat de tulburi, incat cu greu ne mai gasim pe noi in ceata asta. Asteptam de multe ori sa treaca timpul, asteptam weekendurile, tot amanam diverse, ne punem deseori pe locul doi…asteptam sa ne mai linistim. Pana cand o sa avem timp mai mult. Asteptam pana cand…pana cand…

Mi-a luat ceva sa inteleg ca lucrurile nu se mai linistesc. Zilele nu vor deveni mai putin aglomerate. Termenele nu se vor sterge niciodata. Asta-i viata! E plina. Dar e PLINA si cu noi.

In plus, am primit cel mai frumos cadou al ultimilor 10 ani: un cap blondut si cei mai senini ochi albastri din lume, pe care-i vedem in fiecare zi. Ea ne-a umplut vietile si ultimii 8 ani si ceva. Ea ne-a dat cea mai mare responsabilitate, la pachet cu cea mai mare fericire. Ea e cadoul caruia ar trebui sa-i punem funda rosie in fiecare zi si care ar trebui sa ne faca sa realizam ce fericiti suntem!

Multumesc pentru ea, pentru noi, pentru anii astia, pentru tot ce faci, ce spui… N-apuc sa-ti multumesc mai deloc, viata asta e prea plina si nu ne lasa timp. Dar eu vad si simt mai multe decat reusesc sa-ti spun!

Vad tot ce faci, vad cum o privesti pe ea, vad cum ma privesti pe mine, vad cum ne tii de mana, cum ii citesti povesti, cum o tii in brate, cum ii explici, simt cum ma ajuti pe mine, simt cum ma imbratisezi, cum ma incurajezi cand habar n-am cata nevoie am de vorbe de bine, simt cum esti cu mine cand eu singura pare ca ma pierd in ganduri.

Simt si vad tot! Si vreau sa-ti multumesc, macar astazi! Da, vietile noastre s-au schimbat mult in 10 ani, am trecut prin multe, dar am trecut impreuna. Tu m-ai facut un eu mai bun, pentru Ema si pentru noi, tu m-ai facut sa nu pierd niciodata directia si sa stiu ca oriunde vom merge, important este sa fim impreuna. Asta-i marea noastra aventura. Oriunde, dar numai impreuna!

Nu stiu incotro ne indreptam de-aici inainte. Dar stiu ca suntem impreuna si asta mi-e de-ajuns. Da, sunt sigura ca eu mi-am gasit jumatatea. Sunt sigura ca tu esti cel mai minunat tata pe care l-as fi visat pentru copilul nostru. Sunt sigura ca noi suntem exact familia in care mi-as fi imaginat-o pe vremuri.

Pentru astea si pentru multe alte 1000 de motive, vreau sa-ti multumesc! La Multi Ani noua, babe, impreuna!

Sursa foto: aici

Cititi alte postari pe subiecte similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.