S-a descoperit secretul fericirii

S-a descoperit secretul fericirii

Da, da, chiar s-a descoperit SECRETUL FERICIRII. Și nu de către cercetătorii britanici, ci de către cei de la Harvard.

Savanții de la Universitatea Harvard au făcut un studiu riguros și timp de 80 de ani au analizat în detaliu viețile a 268 de bărbați, toți foști studenți ai Universității. Printre ei s-a aflat și fostul președinte american John F. Kennedy.

Secretul fericirii nu este legat nici de carieră, nici de avere, nici de excursii sau experiențe noi, așa cum poate am fi bănuit. Defapt, a rezultat că FERICIREA nu are nicio legătură cu banii, avuția sau succesul.

Secretul fericirii e mult mai simplu!

Prietenii buni și căsnicia echilibrată sunt cheile! Cercetătorii au finaliza studiul și a reieșit că cei mai fericiţi oameni au fost înconjuraţi de amici buni şi au avut căsnicii reuşite.

În plus, dacă ne înconjurăm de prieteni adevăraţi, spun oamenii de ştiinţă, ne protejăm mai bine de afecţiuni fizice sau mintale, trecem cu mai mare uşurinţă peste durere şi ne prelungim viaţa.

Atât de simplu este! Dacă ne-am putea opri din goana după acumulare, după succese profesionale, dacă am reuși să tragem aer în piept și să ne concentrăm pe ce este cu adevărat important, tare bine ar fi. Pentru că secretul e atât de aprope de noi! 

Familia & prietenii! De-aici începe povestea…

Sursa: Daily Mail

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.