Vă invit în casa noastră roz, din orașul Bunorama

Vă invit în casa noastră roz, din orașul Bunorama

Dragă magazin Kaufland,

Îți scrie un părinte fericit, din orașul Bunorama,…așa că deschide dosarul cu scrisori optimiste!

Am acasă un copil de 10 ani, care-și visează să devină arhitect. Așa că, habar n-ai că, de când a aflat de orașul BUNORAMA, la noi acasă se tot construiește, zi lumină și…eu mă bucur de LINIȘTE!

Ok, Ema ne-a invadat sufrageria și mă obișnuiesc cu gîndul că așa va fi o mare perioadă, dar…important este că am un copil care chiar se crede arhitect!
Știm că putem colecționa elemente pentru orașul nostru, până pe 6 noiembrie. Așa că rolurile în casă se vor împărți frățește: noi, părinții, vom face cumpărături la voi, cât mai des…iar copilul își va proiecta singur orașul de vis!

E clar că în orașul BUNORAMA orice copil ar fi tentat să stea cu orele.
Dar, ca să fiu sinceră, chiar și mie-mi place, așa că ne vom juca în tandem! Am văzut că sunt tot felul de elemente ce pot fi colecționate, de la case cu grădini la zgârie nori, de la băncile școlii, la restaurantul Pop Up și până la magazinul Kaufland, plin de produse proaspete. 
Mai mult, cele două hărți Bunorama Est și Bunorama Vest, deja sunt deja în colecția noastră de jocuri de familie.

De-asta m-am gândit să-ți trimit scrisoarea asta rapid, să-ți mulțumesc, până nu se trezește Ema și mă invită la cafea, în fața teatrului, din orașul Bunorama.
Ah…și încă ceva: în orașul ăsta noi locuim în casa roz, așa a decis copilul meu. Doar că nu-ți pot da adresa, pentru că ne mutăm casa în fiecare zi. Ba e aproape de teatru, ba e aproape de Kaufland, ba e aproape de parc…așa că abia aștept fiecare zi, să văd unde vom locui!

Salutări,

Anca, mama de copil architect


Pentru voi, dragi prieteni de Blog in Tandem, lucrurile sunt simple și am doar 3 puncte să vă transmit:

  • Kaufland România a lansat un joc de familie, prin care oricine își poate construi orașul ideal, cu ajutorul pieselor distribuite în magazine.
  • În intervalul 29 august – 6 noiembrie, la fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele Kaufland, primim un pachet Bunorama. După colecționare, Bunorama se transformă într-un joc educativ, pentru copii de toate vârstele, dar și pentru adulți.
  • Încă o veste bună: orașul Bunorama poate aduce și super premii: participanții pot intra pe bunorama.kaufland.ro, pot încărca, în timp, cel puțin trei poze care arată progresul orașului Bunorama și astfel pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele zece premii constând în redecorarea completă a camerei copilului.

 

Ca să nu ziceți că n-ați știut și că am ținut veștile bune doar pentru noi!

Gata, că mă duc acum cu Ema pe terasa noastră de la căsuța roz!

Salutări în tandem!

Nu uitați, pe noi ne găsiți și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/

DACĂ AVEȚI TIMP, POATE VREȚI SĂ CITIȚI ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.