Vouă vi se face dor de copilăria voastră?

Vouă vi se face dor de copilăria voastră?

Să fie de la melancolia de primăvară, să fie de la ziua de naștere a Emei, nici nu mai contează! …Important este că am așa o nostalgie când îmi amintesc de copilăria mea! Am atâtea amintiri frumoase și așa o copilărie fericită, încât deseori îi povestesc Emei ce liberi am crescut noi și ce vremuri diferite am trăit! 

…parcă văd cum umblam noi toți cu cheia de gât pe vremuri, iar în ziua de astăzi copiii cu telefonul în mână. Noi săream coarda și jucam elastic, copiii noștri merg la cluburi de știință și experimente, Noi ne jucam ‚Țară, țară vrem ostași’ în fața blocului, ei au jocuri de strategie pe tabletă.

Ce a starnit nostalgia asta fix acum?

Ema a aflat ca din 16 aprilie începe ’’Povestirile Rățoiului’’ la Disney Channel și a mai auzit ca este un serial de desene animate ’’de pe vremea mea’’.

Voi vă amintiți de  “Povestirile Rațoiului”?

E un serial de desene cu mult umor și lecții de viață și familie, aventuri, mister si prietenie, cu aceeași gașcă din serialul din copilăria mea: Scrooge, Donald și cei 3 nepoți Huey, Duey, Louie si Webby. Eu una, recunosc, abia aștept să revăd gașca simpatică de personaje!
Sunt sigură că o să vă (re)îndrăgostiți de ei toți, pentru că au lipici la mămici și pitici!
Vă puteți convinge, de luni pana vineri de la ora 17.00. Eu voi fi cu Ema in fata televizorului!

Serialul ăsta mi-a redeschis cutia cu amintiri din copilărie. Așa se face că imediat am profitat de ocazie să-i mai povestesc Emei de-atunci… și de-acum. E-adevărat, am crescut diferit! Timpuri și lumi diferite, cu preocupări diferite. Noi am fost fericiți pe vremea noastră, fericiți sunt și ei acum, copiii născuți în era tehnologiei!
Așa am ajuns să-i depăn Emei povestiri despre desenul ăsta animat, din copilăria mea și despre Scrooge McDuck, unchiul lui Huey, Dewey, Louie si Webby. De la una la alta, n-a fost decât un pas până la Scrooge și zgârcenia lui binecunoscută și apoi la cufere și comori ascunse.   

Voi știți bine că la noi acasă nu se pierde nicio ocazie pentru o petrecere! Iar eu normal că am acceptat imediat ideea Emei: o mică petrecere în ziua premierei, cu prietenele ei și cu o comoară ascunsă, cu indicii și hărți, bilete și mesaje secrete.
Primul pas deja l-am făcut – o piñata în formă de cufăr, unde se pot ascunde surprize, indicii secrete, confetti multicolore, exact cum își doresc copiii la orice petrecere.

Vedeți în clip cât de simplu se face. Un proiect DIY, unde e nevoie doar de:

  • Un copil aventuros și dornic de petreceri, care să vă bată la cap să vă apucați de treabă
  • Serialul Povestirile Rățoiului, pentru inspirație, pe Disney Channnel, din 16 aprilie
  • Câteva materiale (o cutie de pantofi, lipici, hârtie creponată, sfoară, surprize colorate pentru cei mici)
  • Ceva îndemânare….și gata! Aveți un cufăr ce poate ascunde mesaje și secrete, pentru o petrecere reușită!

Nu se putea ca noi, mari petrecărețe, să ratăm așa o ocazie pentru a organiza o petrecere!
Iar Povestirile Rățoiului au fost un punct de plecare perfect pentru o petrecere ce va urma, acum că avem cufărul cu pinata pregătit!

Spor și vouă și petreceri cât mai dese!

Dacă aveți timp, poate vreți să vedeți și: 

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: DIY – 6 modele de felicitări de Ziua Mamei - Comunitatea Bloggerilor din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.