Cabană de vacanță în Suedia, pe o mică insulă

Cabană de vacanță în Suedia, pe o mică insulă

Vise cu o cabană de vacanță! Cine-și pune o dorință de Sf. Valentin are șanse mai mari să i se îndeplinească, știați?

Așa că eu, astăzi, am decis să adaug la dosarul meu cu dorințe și planuri pentru când n-o să mai știu ce să fac cu banii, încă o căsuță simpatică, unde mi-ar plăcea să beau un pahar de vin privind un asfințit de poveste!  

E o cabană de vacanță, de vară,  construită în 1930, pe o mică insulă, unde sunt maxim 20 de cabane în total. Insula se află în golful Karlholm, pe Marea Baltică, la câteva ore de mers cu mașina la nord de Stockholm.

Inițial cabana de vacanță avea doar porțiunea din mijloc, care funcționează acum pe post de cameră de zi. Cele două „aripi” au fost adăugate în 1975, oferind cabanei profilul actual al acoperișului.  Extinderea a făcut loc pentru o bucătărie și o zonă de luat masa, pe o parte și două dormitoare mici pe cealaltă. Suprafață totală este acum de 55 mp. Mai mult, există și o anexă, unde este și baia, unde proprietarii au maximizat spațiul cu paturi suprapuse. 

Altfel, totul rustic, dat fiind că insula este izolată de civilizație. Recent, datorită unor panouri solare casa beneficiază de energie pentru lumini și un frigider compact.  Căldura este asigurată de o sobă de lemne din sufragerie, așa că se creează cadrul perfect pentru povești la gura sobei, nu-i așa?! Mai ales ca serile sunt așa de luuungi în Suedia!

Ce ziceți, v-ar plăcea așa o cabană de vacanță, mică & cochetă, pentru vacanțe în mijlocul naturii?

Nu uitați, pe noi ne găsiți și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/

Citiți și alte articole cu idei de design & arhitectură: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.