DIY: Colaj din frunze de toamnă   

DIY: Colaj din frunze de toamnă   

Uau, vă vine să credeți că am ajuns deja la episodul 4 al maratonului nostru creativ?!

Suntem fericite că am primit laude și încurajări și de la părinți, dar și de la educatoare & învățători!
Cu entuziasmul la cote ridicate, astăzi venim cu o propunere plină de culori, un proiect DIY ce poate fi făcut acasă, la școală sau la grădiniță!

După ce ne-am lăudat deja cu o ramă foto magnetică, numai bună de păstrat amintiri din prima zi de școală, cu fluturi multicolori, perfecți pentru a decora spațiile dragi și cu un copac al celor 4 anotimpuri, astăzi continuăm cu ceva de sezon!

O altă propunere simpatică la capitolul DIY ( Do It Yourself): Colaj cu frunze de toamnă.

Ușor de făcut și în plus, dacă vreți să decorați casa în culorile sezonului, noi avem și o propunere simpatică de înrămare!

Echipa de lucru, tandemul nostru creativ!  
În plus, prietena noastră bună, imprimanta Canon,  care ne e partener de nădejde de când am cumpărat-o!  V-am povestit că am prins un preț bun la promoția Back to School, valabilă până pe 15 octombrie. Norocoasele de noi, am primit și un rucsac cadou, pe care-l purtăm în tandem…prin rotație, să nu fie cu supărare!

Acestea fiind spuse, să trecem la treabă:

Materiale necesare:

 • Imprimanta, pentru contururile frunzelor

  Găsiți un model de contur aici – Template Frunza și îl puteți salva pentru a-l folosi, dacă vă tentează acest proiect. Am imprimat câteva modele, pe hârtie colorată, după gustul nostru! Canon Pixma TS 5150 ne-a ajutat și de data asta!
  Încă o sugestie utilă, pentru voi, ce pasionați de proiecte și numai: platforma gratuită CREATIVE PARK este locul unde găsiți tot felul de idei pentru proietce școlare și DIY. Noi suntem mari fane și de-acolo ne-am salvat și imprimat niște hârtie cu fundaluri de sezon!     

 • Hârtie colorată

  Sfatul meu e să folosiți o hârtie ceva mai groasă. Și dacă nu aveți colorată, nu-i problemă, puteți folosi albă, pentru că oricum se va vedea bine, la final.

 • Lipici

 • Foarfecă

 • Acuarele

 • Materiale diverse pentru frunze

  Orice idee e binevenită, pentru a obține texturi diferite: fire colorate, scotch colorat, hârtie imprimată tăiată fâșii, hârtie creponată, sclipici, stickere. Liber la imaginație!

 • Sugestie:

  dacă vreți să expuneți la final, puteți să le înrămați și să vă încânte ochii acasă, la școală sau la grădiniță. Noi așa am făcut!

Ca de obicei,  cel mai important este să fiți creativi și cu chef de bricolat! Iar pentru un colaj cu frunze de toamnă…orice idee e binevenită!

Nu uitați,  găsiți Blog in Tandem și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/

 Dacă aveți timp, poate vreți să vedeți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.