Weekend cu acțiune la Potcoava Hideaway

Weekend cu acțiune la Potcoava Hideaway

Cea mai nouă descoperire a noastră – Pensiunea Potcoava Hideaway – a fost revelația primăverii pentru noi. Asta pentru că, în mod uimitor, a reușit să ne mulțumească pe toți trei.

Pentru noi, se știe, weekendurile sunt făcute pentru a pleca să cutreierăm și să desoperim locuri noi, oaze de relaxare, obiective turistice mai cunoscute sau mai puțin cunoscute.

Ema a găsit aici oaza perfectă cu muulți cai superbi! Știa ea de ceva vreme că îi plac caii, dar acum a descoperit că și caii o plac pe ea. Iar drumeția prin pădure, călare pe superbii cai de la pensiune, a fost punctul culminant al weekendului.

Cât despre noi, părinții….nici dacă închideam ochii și vă spuneam ce anume visăm, n-ar fi ieșit mai frumos.

O priveliște de poveste, din orice punct te aflai: în cameră sau pe terasa restaurantului.
Doar munți de jur împrejur, nicio altă construcție, doar panorame care-ți taie respirația. În plus, bonus din partea casei, asfințitul care se asortează perfect cu un pahar de vin la cină!

Ema și-a găsit repede niște fetițe prietene și nu prea am știu de ea în weekend-ul ăsta. Totul într-o siguranță deplină, cu scene de poveste, în care apar cai superbi, copii & adulți care iubesc animalele, peisaje de care nu te mai saturi și pe care-ți vine să le fotografiezi în continuu.

Ce-am făcut?

Ne-am odihnit, ne-am umplut plămânii cu aer curat, am stat pe terasa restaurantului și ne-am scăldat ochii cu locurile astea superbe. Am mers în drumeție cu caii, deși noi adulții, nu mai făcuserăm asta până acum, am participat la o degustare de vinuri în foișorul de afară, urmată de un grătar pentru cei pofticioși și un bulz tradițional pentru cei vegetarieni!

Gazdele de la Pensiunea Potcoava, niște oameni cum mai rar găsești pe la noi. O familie care s-a relocat acolo și am înțeles de ce. Copii fericiți, părinți mulțumiți. Pensiunea nu foarte mare, dar foarte cochetă și cu o atenție vădită la detalii și finisaje! Pliiină, iar gazdele permanent printre noi, cu zâmbetul ăla care îți arată că totul e OK și totul e sub control! 

Camere simple, nesofisticate, cu mobilier tradițional, cu băi dotate ca la carte …și mai presus de toate, o priveliște inegalabilă! Mâncare pentru toate gusturile și pe săturate, pe modelul all you can eat, așa că nu știu dacă cineva ar găsi ceva de cârcotit! De-asta mi se pare Potcoava o locație ideală pentru familii în căutarea de locuri noi, care să ofere alternative de petrecerea timpului în natură! 

Dacă ne-a plăcut? Ne-a super plăcut!

Asta înseamnă că ne gândim să revenim, pentru noi și pentru Ema, care s-a îndrăgostit de cai. Recomandăm călduros locurile, oamenii, pensiunea, energia pozitivă care s-a simțit din toate părțile și pe care o apreciem din ce în ce mai mult!

Găsiți pe You Tube o varianta mai lungă a clipului nostru cu imagini din acest weekend! 

 

Dacă vreți să mai descoperiți destinații hai hui pe unde am umblat: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.