Ce nu trebuie să lipsească dintr-o grădină de vară?

Ce nu trebuie să lipsească dintr-o grădină de vară?

Dacă ar fi să alegeți trei obiecte de mobilier pe care să le luați pentru grădina voastră, ce ați pune pe lista voastră scurtă?

Am nevoie de sfatul vostru și de păreri neutre, pentru că noi suntem în tot felul de discuții aprinse și propuneri pentru a ne reamenaja grădina.
Vă spun, n-aveți idee ce greu e de mulțumit toată lumea, atunci când e vorba de amenajarea unei grădini, așa încât să fie practică, relaxantă, să arate bine, să fie ușor de întreținut și ….să nu coste o avere!

Așa că în weekend am avut ședință de familie, dat fiind că în vara asta e clar că ne vom petrece multe weekenduri în grădina pe care ne dorim să o amenajăm pe gustul nostru și trebuie să urgentăm amenajarea.

Hai să vă arăt selecția noastră de produse, ca să înțelegeți ce greu ne e să decidem ceva, când avem atât de multe opțiuni. Am găsit site-ul celor de la BIANO, unde sunt centralizate ofertele a peste 75 de magazine online, de mobilă și decorațiuni.

Cât despre secțiunea pentru grădină e generoasă…iar decizia noastră greu de luat!   

Pentru început, clar cu toții știm că ne trebuie o pergolă pentru trandafirii cățărători ai Icăi.  
Ema și-ar dori niște colivii decorative, pe care să le agățăm în copacii din curte. 
În căutările noastre ne-a făcut cu ochiul și un șemineu de exterior…lângă care mă și văd povestind în serile lungi de vară.

Aici….aproape că e unanimitate de voturi. Toți ne dorim un hamac, doar că trebuie să ne hotărâm la model și unde anume să-l poziționăm.

La șezlonguri de grădină e dificilă decizia….mai ales că suntem două tabere și nu ne hotărâm între aceste modele, pe care vrem să ni le luăm cadou pentru zilele noastre de naștere.

Ne-ar mai trebui și câteva scaune de grădină, eventual și o masă și o băncuță. Nu știm exact ce să alegem mai întâi și cum să prioritizăm bugetul, dar măcar toată lumea e de acord că ne trebuie mobilier din lemn și neapărat căutăm soluții rabatabile sau stivuibile.

La ghivece & jardinière o să o lăsăm pe Ica să decidă, doar că poate o influențăm și noi un pic.

Aici suntem acum…  la linia de start, cu multe planuri și vise frumoase și nu știm cu ce să începem mai întâi.

Pe de altă parte, e la fel de adevărat că cei mai importanți sunt oamenii din jur, așa că poate o să începem cu o petrecere restrânsă, în grădină, cu o cocktailuri de vară și idei bune, nu-i așa?!

Nu uitați, pe noi ne găsiți și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/

Citiți și alte articole cu idei de design & arhitectură: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.