Cum arată clasa ta de vis? PROVOCARE cu premii, pentru învățători și copii

Cum arată clasa ta de vis? PROVOCARE cu premii, pentru învățători și copii

Da, da, chiar asta este provocarea concursului lansate de BIC pentru Educație: să-ți desenezi clasa, așa cum o visezi.

E o provocare perfectă pentru începutul anului școlar, mai ales că…premiile sunt tentante! Iar când vorbim de vise și imaginație, e clar că avem din plin ingredientele de succes, în cantități generoase, la fiecare copil.

Dragi învățători, vă provoc la un exercițiu perfect pentru un început de an: întrebați-i pe copii cum își imaginează sala de clasă de vis. O să vedeți că ideile le sunt inepuizabile!

De la bănci colorate, la tablete integrate în fiecare bancă, plante multe, tehnologie, colț de joacă, proiecții, aparatură pentru experimente…și câte și mai câte.

E un exercițiu de echipă, care va le uni cumva vocile lor, într-una singură.
Clasa de vis!

O să vedeți, e fascinant să-i asculți și să intri în lumea lor, în care orice e posibil!
Provocarea este lansată și în mod oficial de BIC pentru Educație, într-un concurs dedicat cadrelor didactice din învățământul primar.

Pentru înscrierea în concurs, până pe maxim 29 septembrie, pașii sunt următorii:

 • Pasul 1 – Cartolina 

  Pentru a participa la concurs, trebuie completată o cartolină pe care veți desena CLASA de VIS. Cartolina fie se primește în magazin ( de către elev, părinte sau cadru didactic), fie se poate descărca de pe site din secțiunea cartolina: https://www.bickids.com/ro/bicpentrueducatie/cartolina

 • Pasul 2 – DesenulElevii desenează cartolina Clasa de Vis, cu ajutorul învățătorului, după care cadrul didactic o încarcă pe site.
 • Pasul 3 – ÎnscrierileÎnscrierile se închid pe 29 septembrie, când începe perioada de votare, între 30 sep. și 18 oct.
 • Pasul 4 – Premiile 

  Câștigătorul este anunțat pe 25 octombrie. Marele Premiu este un voucher de 1.000 de eur ce poate fi folosit pentru echiparea clasei si rechizite BIC pentru toti elevii din clasa, iar locurile 2 și 3 vor primi rechizite BIC pentru toți elevii. 


Eu zic că e un exercițiu super pentru orice clasă și orice colectiv de copii din școala primară, din România.

O provocare ce nu dureaza mai mult de jumătate de oră, dar spiritul de echipă se va activa, cu siguranță!

Iar ca să vă antrenați un pic pentru competiția BIC pentru EDUCAȚIE, vă lansez și eu un CONCURS BLOG in TANDEM, cu o întrebare simplă: În ce culori vă imaginați clasa de vis?

Primul răspuns a venit de la Ema mea, care și-ar dori o clasă curcubeu.
Voi ce răspuns aveți?

Vă aștept comentariile aici pe blog, la acest articol, până pe 25 septembrie 2019, ora 22.00.

Am 3 premii pregătite, pentru trei câștigători, prin tragere la sorți.

 • Fiecare premiu conține Creioane de colorat BIC Kids Evolution 24 buc – 1 pachet
 • Markere de colorat BIC Kids Kid Couleur 24 buc – 1 pachet
 • Roller cu gel termosensibil BIC Gelocity Illusion – 1 buc
 • Stilou BIC X-Pen + 6 rezerve – 1 buc
 • BIC Pic 2 buc – 1 pachet
 • Creioane grafit cu radiera BIC Evolution Stripes 8 buc – 1 pachet
 • Lipici Glue Stick 36 g – 1 buc
 • Radiera Galet – 1 buc

Haideți cu imaginația!
BIC vă provoacă să desenați clasa de vis…iar eu aș vrea să știu, ca prim pas, în ce culori vă imaginați clasa de vis?
Pe locuri, sunteți gata de concurs? START pentru idei!

Nu uitați, găsiți BLOG IN TANDEM și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/ 

DACĂ AVEȚI TIMP, POATE VREȚI SĂ CITIȚI ȘI:

There are 51 comments for this article
 1. Pingback: Cum arată clasa ta de vis? PROVOCARE cu premii, pentru învățători și copii - Comunitatea Bloggerilor din Romania
 2. Iordache at 21:48

  Intrebare…Cartolina se printeaza? Elevii deseneaza apoi se scaneaza si se incarca pe site? Multumesc!

 3. Andreea Sirba at 07:42

  Eu am intrebat-o pe fetita mea cum viseaza ea sa fie clasa de vis si iti spun exact cum mi-a descris-o:
  „Mami, as vrea sa fie mare, cu ferestre mari, spre soare, ca sa am multa lumina de afara. Imi place sa scriu si sa citesc atunci cand am lumina de la soare. Becul ma oboseste.
  Si peretii sa fie vopsiti cu alb, verde deschis si albastru deschis, sa ma simt ca afara, de parca as avea langa mine iarba si cerul senin.
  Mi-ar placea sa avem si o tabla intercativa si orele toate sa fie amuzante. Mesele as vrea sa fie ca la gradinita, mari, sa stam mai multi colegi in jurul lor. Pe jos sa fie o mocheta curcubeu, curata si ingrijita, pe care sa putem sta in pauza. Si as mai vrea sa avem flori naturale la ferestre, multe, multe si cat mai colorate si mai parfumate! Iar daca in pauza ar canta si muzica, asa, incet, ar fi super!”. :)) Acum, sincera sa fiu, as merge si eu la o astfel de scoala! :)))

 4. Chisnenco Oana Mihaela at 08:01

  Clasa de vis ..
  În culori pastelate,calde. .si sa fie decorata în funcție de anotimp.

   • Picincu H Viorica at 14:59

    Mezina familiei (clasa 0), a raspuns prompt: „Albastru cu galben… Ar fi super! Chiar, stii unde sunt acuarelele? Vreau sa pictez!”
    Scolarul mare (clasa a IV-a) : „Mie imi place cum e acum, caci sunt frumos pictati peretii!” (si mie imi place – lucrarea a fost realizata de elevii mai mari… adevarul e ca, coloristica insufla optimism)

   • Georgiana at 23:08

    Am întrebat fetițele mele si mi-au spus ca le-ar placea o sala de clasa cu pereții precum cerul, băncile precum florile si podeaua precum nisipul.

   • Soare Camelia at 14:15

    „Clasa mea de vis ar fi așa: pereții să fie în nuanțele cerului senin, cu copaci,flori și fluturași pictati,nu cu foi pline de numere și litere, cu rafturi cu carti de la Arthur, elevii să stea în bănci în semicerc, ca să fie toți împreună nu câte unul… iar doamna noastră frumoasă în mijlocul nostru.” Lorena – clasa a 2-a.

 5. Ana Mocanu at 10:32

  Clasa de vis ar avea peretii culoarea alb cu buline multicolore in nuante deschise, bancile verde deschis, dulapurile maro, cu frunze verzi, lipite de copii, parchetul verde inchis cu floricele colorate, ca sa dea impresia ca se intra intr-o poienita minunata, fantastica, unde isi pot imagina tot ce isi doresc.

 6. Ana at 10:58

  Clasa mea de vis este verde, ferestre mari prin care patrunde lumina soarelui, iar pe un perete sa fie puse desenele pline de culoare ale copiilor.

 7. Antohe Cristina Elena at 12:05

  Băiețelul meu isi imagineaza clasa de vis ca o încăpere serioasă unde să predomine galbenul si portocaliul,culorile lui preferate. De asemenea, clasa trebuie să fie dotate cu toate gadget-urile moderne,dar si cu multe jucării și carti frumos ilustrate deoarece a spus el, totul se invata mai repede prin joaca si cu plăcere.

 8. Boboc Ana at 17:29

  Clasa de vis… De cand am intrat in invatamant visez la ea. Imi desfasor activitatea intr-o scoala mare, in care se invata in doua schimburi. Asadar impart sala de clasa cu elevi din gimnaziu. Ba ,mai mult, clasa se doreste a fi si laborator de matematica. Ma strecor printre tablouri cu formule matematice si incerc sa aduc putina culoare. Ce frumos ar fi…patru pereti, patru anotimpuri, nuante de albastru pentru iarnă, monocromie de galben pentru toamnă, verde pentru primavara si vara. Peste toate pete de culoare intense zugravite in fluturi, flori, fulgi, fructe…

 9. Gabriela Paduraru at 22:05

  Am intrebat copii la scoala si fetitele mi-au spus,,roz,,baieteii ,,albastru ,,asa ca eu imi vad clasa ,,pictata cu personaje din desene animate,in roz si albastru,,
  Nu vreau sa am copii suparati in clasa

 10. Catalina at 22:34

  Eu.imi doresc pentru picii mei de la grădiniță o clasă luminoasă, mult alb, și culori pastelate, o bibliotecă-casuță, covor cu sotron….

 11. Georgiana at 23:10

  Am întrebat fetițele mele si mi-au spus ca le-ar placea o sala de clasa cu pereții precum cerul, băncile precum florile si podeaua precum nisipul.

 12. Loredana Matei at 06:33

  Ai mei copii (la clasă) își doresc jucării, semn că joaca este principala lor preocupare la vârsta de 7-8 ani ( cum este și normal). Spre uimirea mea nu își doresc multe dotări , poate și pentru că sunt clasa I dar cutiile cu jucării sunt în top!

   • Carmen Balasa at 14:46

    Clasa de vis…
    Luminoasă, calda, vesela, atractiva. Și putem avea: un perete unde se schimba decorul, sa crezi ca ești intr-o POIANĂ indiferent de anotimp. Un covor cu Șotron, diverse jucării care sa dezvolte inteligenta,creativitatea, gen Montessori etc. Măsuțe in forma de floare scaunele ciupercute, multa muzica și voie buna!

 13. Tünde at 16:45

  Eu mi-aş dori o sală de clasă spaţioasă, luminoasă, cu ferestre mari, cu scaune şi bănci mobile care se pot aranja în funcţie de activitate, cu covor pe jos, cu flori pictaţi pe pereţi, cu vedere spre o grădină amenajată de copii, sală dotată cu jocuri de societate şi materiale şi jucării ce facilitează activităţile creative ale copiilor…

  • Paduraru Florentina at 13:08

   Clasa mea de vis ar avea pereti albi, desene 3D, table magnetice albe. Ar avea banci mobile , pe roti, cu pupitru sub scaun si suprafata de scris a bancii mobila. Bancile vor avea fiecare una din culorile curcubeului. Clasa ca avea un colt acoperit cu un covor colorat. Fiecare elev ar avea un dulapior sa isi pastreze manuale, caiete, papuci de schimb.

 14. DianaP. at 22:51

  Clasa mea de vis este spatioasa, luminoasa, cu fereste mari si pereti albi, plina de glasurile calde si pline de bucurie ale copiilor.

 15. Gurgu Maria Laura at 22:52

  Avand in vedere ca suntem Clasa Pregatitoare ,, Cercetasii”, as vrea sa predomine culoare verde .

 16. Gurgu Maria Laura at 22:56

  Avand in vedere ca suntem Clasa Pregatitoare ,, Cercetasii” , as vrea sa predomine culoarea verde. Este o culoare care ne trimite cu gandul la natura, la primavara, ne da energie si ne determina sa fim ,,Gata oricand!”, asa cum suna si salutul nostru.

 17. Costel at 03:14

  Fetita mea vrea ca pereții clasei sa fie foarte colorați precum cerul și pe mijlocul lor sa fie un curcubeu mare iar pe tavan neapărat sa fie desenat sistemul solar.

 18. Ecaterina at 21:42

  Fiica mea Teodora (10 ani) zice ca ar vrea sa fie cu verde, galben, albastru (natura, soare, cer si apa).

 19. Blog in Tandem at 23:03

  TA, NA, NA…câștigătorii aleși prin tragere la sorți: Andreea Sirba, Chisnenco Oana Mihaela si Boboc Ana.
  Felicitări și vă rog să-mi trimiteți adresele complete + numerele de telefon pe anca@blogintandem.ro, până pe 6 octombrie, ora 18.00. Dacă nu le primesc, atunci voi face o nouă tragere la sorți.

  Mulțumesc din suflet tuturor celor care au participat…și vă promit că o să vină și ziua în care o să fiu mare și tare și o să pot premia pe toți prietenii blogului!
  Să-mi țineți pumnii, da?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.