15 Siteuri cu Îmbrăcăminte, Made in România

15 Siteuri cu Îmbrăcăminte, Made in România

ASTĂZI AM ADUNAT 15 SITEURI CU ÎMBRĂCĂMINTE, produsă în România!

Cum eu încerc să cumpăr cât mai mult lucruri produse în România, de companii mai mici sau mai mari, dar față de care e momentul să ne arătăm solidaritatea…vă încurajez și pe voi pe drumul ăsta!  
E momentul să ne arătăm solidaritatea față de producătorii români, mai mult ca niciodată! 

 1. Melor

  Brand românesc, ce a luat naștere din dorința de a sublinia frumusețea liniilor simple. Femeia care poartă produsele MELOR este feminină și autentică …zâmbește și are încredere în ea!

 2. Izabela Măndoiu 

  Piese vestimentare în serii limitate, cu aplicații cusute manual și broderii computerizate pe materiale naturale, țesute în România, piele autentică, stofe din lână virgină și jerse-uri grele din bumbac.
  Izabela e o prietenă a Blog in Tandem, am povestit cu ea și la Vitrina cu Meserii, la Meseria de Designer Vestimentar. 

 3. Undress

  Un brand românesc ce creează modele minimaliste, în încercarea de a-i ajuta pe oameni să câștige libertatea de a fi mai atenți la lucrurile, oamenii și experiențele din jurul lor.

 4. Bianca Popp 

  ”Fac haine pentru fetele de orice vârstă care nu vor să se întâlnească cu alte fete îmbrăcate de fel în nici o circumstanță. fac haine pentru fetele care urăsc uniformele. pentru fetele care continuă să creadă că ele sunt altfel decât restul lumii, pentru fetele care nu și-au dorit niciodată să semene cu altcineva în afară de prietena lor imaginară și invizibilă restului lumii.”

 5. Muna

  Am descoperit de curând brandul Muna, pe Instagram.
  Evident, n-a fost greu să mă cucerească, dat fiind că au modele de rochii colorate, exact pe sufletul meu, numai bune de purtat în zilele astea de primăvară-vară!

 6. Pineberry 

  Pe Alina, designerul din spatele brandului, o știu de pe FB de ani buni, așa încât am senzația că o cunosc bine.
  I-am urmărit traseul frumos, știu că e un business de tradiție, de mai bine de 20 de ani, iar pe drum au adăugat la gama de cămăși, de femei și bărbați…modele simpatice de rochii, după cum se vede.
 7. Happy Friday 

  Un alt brand jucăuș și pline de Happy Friday înseamnă colecții în serie limitată, piese comode, materiale de calitate, linii simple, creativitate și mult optimism.

 8. Larisa Dragna 

  Îmi amintesc că am văzut la un moment dat, acum vreo 2-3 ani, o rochie semnată de Larisa și a fost dragoste la prima vedere.
  Are modele cu un design inedit, o să vedeți. Mai mult, găsiți mai mereu și modele cu prețuri speciale, așa că puteți să îi faceți o vizită online, sigur o să vă facă cu ochiul ceva!

 9. Naiv Clothing

  Este un brand românesc ce folosește materiale fluide și diafane, naturale, precum inul, pânza topită, bumbacul. Un brand al cărui manifest se adresează femeilor care-și doresc să-și transforme visele în ceva concret, tangibil, plin de bucurie și simplitate. Diana Găvan este designerul brandului NAIV Clothing,  ce-și dorește să creeze după mottoul: “Simple with a twist” în ceea ce privește creațiile ei.

 10. Framboise 

  Creațiile acestui brand sunt semnate designerii Andreea Pârvan și Mădălina Dobre. O să vedeți, dacă le vizitați online, au modele feminine, diafane, ușor de purtat, de rochii, bluze, fuste și cămăși într-o cromatică optimistă, cu design cu personalitate.

 11. Lin Apparel

  Un brand tânăr și inovator, s-a lansat în cadrul unui eveniment atipic, în 2019. Lin/. Apparel aduce în moda autohtonă piese vestimentare de legătură, care provoacă la exerciții stilistice smart și creative, piese ce îmbină ideal detaliile grafice cu cele delicate. „Lin/. Apparel a apărut din nevoia de a acoperi acea zonă de piese vestimentare basic, fine-cut, minimaliste, realizate din materiale naturale, cu o schemă cromatică adaptată identității brandului.

 12. Iiana

  Universul IIANA înseamnă modele deosebite, cu motive populare românești moderne, create și produse în Romania. Creațiile IIANA sunt create reinventând tema tradițională, pentru a fi purtate în viață de zi cu zi. Produsele sunt realizate cu țesături artizanale sau prin transfer digital cu motive populare arhaice. Creațiile IIANA sunt modele exclusive, create și produse în atelierul IIANA.
 13. Yokko

  Brand românesc, din 1997. Conceptul Yokko are ca scop crearea unui echilibru între calitate, design, confort și o simplitate rafinată.

  Peste 100 de oameni sunt în echipa YOKKO, realizând de la creație la producție pentru a aduce în garderoba clienților haine din cele mai bune țesături din Europa, ușor de întreținut, care nu se demodează.

 14. Nissa

  Brandul a fost fondat în 1993, o afacere de familie creată pentru a face fiecare femeie fericită. Accentul este pus pe materiale de calitate, siluete clasice și modele contemporane ready-to-wear, colecțiile fiind destinate femeii moderne, fashion forward.Indiferent dacă este vorba de o rochie de cocktail perfectă, ținute de zi sau de noapte, brandul NISSA oferă nenumărate opțiuni pentru femeia încrezătoare care iubește moda.
 15. Bluzat 

  Un brand de design românesc, cu o identitate urbană puternică, dezvoltat din dorința Ruxandrei Antochi de a propune colecțiil concepute special pentru a de potrivi stilului de viață contemporan al femeilor active.

Dacă aveți și alte recomandări de siteuri cu designeri români, aici sunt…iar lista e deschisă!
Abia aștept să o completez! 

*Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile marcilor & magazinelor prezentate.

There are 8 comments for this article
 1. Ana at 08:22

  O initiativa super buna de a lista si promova acest gen de afaceri. Sunt oameni care au creat branduri frumoase, cu valoare, cu modele inedite si care merita sa fie in lumina reflectoarelor in industrie. In categoria asta as vrea sa o includ si pe Anca Mazilu, un creator de moda care a transformat pasiunea in business in 2021 si care face niste super articole pentru femei si pentru copii https://ancamazilu.com/

 2. Ana at 14:27

  Foarte tare articolul! Stiam doar de camasile Pineberry si bluzele Iiana. Spre disperarea sotului, zic sa mai comandam ceva online 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.