Depot 96  – haine feminine! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Depot 96  – haine feminine! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

 Seria Leapșa Brandurilor Made in România continuă cu un brand românesc ce-și propune să facă haine cu croi clasic și feminin: Depot 96!

Leapșa Brandurilor Made in Ro este o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România și sper să devină un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem.

Astăzi episodul 11 din Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu Depot 96, un brand românesc de îmbrăcăminte pentru femei, ce a luat naștere în anul 2016 și este cunoscut pentru stilul său modern, elegant și accesibil.

Colecțiile Depot 96 sunt inspirate din tendințele internaționale de modă, dar sunt adaptate pentru femeile din România. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, cu atenție la detalii..

Mai mult, Depot 96 a fost premiat în mai multe rânduri pentru designul și calitatea produselor sale. În anul 2022, brandul a câștigat premiul „Cel mai bun brand de îmbrăcăminte pentru femei” la Gala Fashion Awards.

Ce găsim la ei, online și în magazinele fizice? Colecțiile Depot 96 includ o varietate de articole de îmbrăcăminte pentru femei, de la rochii și fuste, la pantaloni și jachete. Brandul oferă, de asemenea, o gamă de accesorii, cum ar fi bijuterii, genți și pantofi.

Las mai jos linkuri către site și conturile de social media, să vă bucure și vouă ochii și poate să vă inspire pentru cumpărături cu personalitate:   

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.