Shop Delicii – cadouri originale, din ceramică! Leapșa Brandurilor Made in Ro

Shop Delicii – cadouri originale, din ceramică! Leapșa Brandurilor Made in Ro

Seria Leapșa Brandurilor Made in România continuă cu un brand românesc, pe care l-am cunoscut când am primit cadou o ceașcă de cafea, care-mi colorează diminețile: Shop Delicii!

Leapșa Brandurilor Made in Ro este o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România și sper să devină un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem.

Astăzi episodul 10 din Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu Shop Delicii, un brand românesc de cadouri de ceramică handmade, fondat în 2015 de către un grup de prieteni pasionați de artă și design. Compania are sediul în București și oferă o gamă variată de produse din ceramică, inclusiv căni, farfurii, boluri, vaze, figurine și multe altele.

O să vedeți pe site-ul lor,  au cadouri cu personalitate, din ceramică,  ce pun accent pe calitatea materialelor și a execuției.

Toate produsele Shop Delicii sunt realizate manual de către artiști români, folosind materiale de înaltă calitate. Fiecare produs este unic și reflectă stilul și personalitatea artistului care l-a creat.

Brandul Shop Delicii se concentrează pe promovarea meșteșugurilor tradiționale românești și a artizanilor români. Compania susține că produsele sale sunt o modalitate de a susține economia locală și de a promova cultura românească.

Ce găsim la ei? Căni, farfurii, boluri, vaze, figurine, decorațiuni, din materiale de înaltă calitate, inclusiv ceramică, faianță, porțelan.

Las mai jos linkuri către site și conturile de social media, să vă bucure și vouă ochii și poate să vă inspire pentru cadouri cu mesaje:   

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

acă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.