Doza de Sănătate: Tratamente naturale eficiente în tratarea infecțiilor urinare

Doza de Sănătate: Tratamente naturale eficiente în tratarea infecțiilor urinare

Doza de Sănătate de astăzi tratează un subiect de interes pentru adulți: infecțiile urinare,  ce pot fi tratate eficient cu remedii naturiste și plante medicinale, mai ales că deja ne facem planuri de vacanță, iar incidența infecțiilor urinare crește cu 45% în lunile de vară față de alte perioade ale anului.

Mulțumiri speciale echipei FARES, ce ne-a răspuns atât de prompt întrebărilor și a venit și cu o recomandare de produs, din farmacia verde, a celor ce-și doresc remedii din plante medicinale.

Infecțiile urinare apar brusc și au simptome extrem de neplăcute, așa încât trebuie acționat rapid și cu tratamente eficiente.
Cistitele sunt cele mai frecvente infecții urinare. Netratate corespunzător, recidivează, apare rezistența la antibiotice, suferințele sunt tot mai mari, așa încât trebuie acționat rapid, cu antibiotice.
Cele de sinteză slăbesc imunitatea, afectează flora intestinală și, în timp, mai ales la persoanele care fac infecții repetate, poate apărea o rezistență la respectivele antibiotice. De aceea, soluția salvatoare stă în antibioticele naturale, puternice, eficiente și fără efecte adverse.

Doza de Sănătate prezintă tratamente & plante naturale, cu efect antiinflamator și antibiotic, care acționează țintit pe aparatul urinar.

Uleiurile esențiale sunt cele mai puternice antibiotice naturale recomandate în caz de infecții urinare.

Spre deosebire de antibioticele de sinteză, acestea nu scad imunitatea, nu modifică flora intestinală si nu provoacă rezistență. Dimpotrivă, cresc imunitatea, prevenind recidivele. FARES  folosește aceste uleiuri sub formă de capsule moi – Biomicin urinar, produs pe care o să-l prezentăm astăzi.

Ulei esențial de scorțișoară

 • Scorțișoara este un antibiotic natural, eficient în combaterea infecțiilor cauzate de bacterii precum E-coli, Stafilococul auriu, Salmonella sau Bacili.
 • Cercetătorii germani au descoperit în cadrul unui studiu că scorțișoara este capabilă să ucidă cele mai versatile bacterii din tractul urinar. Acest praf aromat s-a dovedit un antidot natural excepțional pentru cistite și alte infecții urinare cauzate de bacterii precum E. Coli sau stafilococul auriu.
 • În combinație cu cimbru, efectele antibiotice ale scorțișoarei cresc.

Ulei esențial de cimbru

 • Cimbrul este un antiseptic natural pentru infecţiile urinare. S-a demonstrat în studii de specialitate că planta este un antiseptic natural şi tratează cu succes orice infecţie.
 • Poate fi administrat sub formă de tinctură sau loţiune, care se aplică pe zona afectată cu regularitate.
 • Datorită fenolilor (carvacrol și timol), uleiul esențial de cimbru, extras din părţile aeriene ale plantei, se folosește în zilele noastre pentru proprietățile antiseptice, antibacteriene puternice, cu spectru larg.

Uleiul esenţial de şovârv

 • Acesta conţine, în special carvacrol şi timol. Uleiul prezintă potenţial de apărare împotriva microorganismelor din tractul urinar cuprinzând un spectru larg de acţiune care include bacterii, fungi şi chiar şi virusuri şi are acţiune antiinflamatoare.
 • Uleiul prezintă potenţial de apărare împotriva microorganismelor din tractul urinar, are efect antiinflamator, cuprinzând un spectru larg de acţiune care include bacterii, fungi chiar şi virusuri.

Recomandarea Doza de Sănătate – Biomicin Urinar, capsule moi

Pentru persoanele care se confruntă cu infecții urinare, este soluția naturală de la Fares pe care ne putem baza!
Datorită compoziției din uleiuri esențiale pure, este un antibacterian puternic, eficient datorită uleiurilor esențiale 100% naturale din compoziție, cu acțiune demonstrată împotriva bacteriilor de la nivelul tractului urinar.

 • Conține o formulă originală din 3 uleiuri esenţiale: șovârv, scorțișoară și cimbru, atent selectate datorită acțiunii antibacteriene
 • Este recomandat persoanelor care suferă de infecții urinare de cauză bacteriană.
 • Nu afectează flora intestinală și nu are efecte secundare hepatice.

Evaluarea eficienței produsului s-a realizat în colaborare cu medici specialiști de medicină internă și de familie.

După 7 zile de tratament cu Biomicin Urinar s-a obținut:

 • Eliminarea disconfortului la urinare la 71.43% dintre cazurile monitorizate.
 • Dispariţia senzației de urinare frecventa la 65.9% dintre cazurile monitorizate.
 •  Dispariţia sensibilităţii dureroase în abdomenul inferior la 86.84% dintre cazurile monitorizate.
 • Efectul terapeutic clinic s-a instalat în medie la 3 zile și jumătate.

Mulțumiri sursei noastre de informații – FARES și vă așteptăm și săptămâna viitoare, la un nou episod cu informații utile, la Doza de Sănătate!

Nu uitați, găsiți BLOG IN TANDEM și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/  

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți pe teme similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.