KoModa Design – haine lejere, țesături naturale! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

KoModa Design – haine lejere, țesături naturale! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Ce bucurie să continui Leapșa Brandurilor Made in România, cu un brand pe care tocmai l-am descoperit și care m-a cucerit de la prima vedere: KoModa Design!  


Încă nu-mi dau seama cum am aflat așa târziu tocmai eu, mare fană a culorilor, despre acest brand, dar mă bucur că i-am găsit și sunt sigură că e începutul unei lungi prietenii!

Leapșa Brandurilor Made in Ro adună aici o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România și îmi doresc să devină un ghid al mărcilor românești ce ar trebui cunoscute, apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem.

Astăzi episodul 12 din seria Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu KoModa Design, un brand autentic românesc despre haine care te fac să te simți încrezătoare și feminină, indiferent de context.

Care este stilul Komoda Design? Stilul minimalist, ce este completat de o paletă variată de culori și modele, oferindu-ți posibilitatea de a crea ținute versatile pentru diverse ocazii

KoModa Design este un brand mândru de originile sale 100% românești. Toate produsele sunt fabricate în România, cu grijă și pasiune, de către o echipă talentată de designeri și croitori. Iar sloganul brandului, „Simplu și versatil, fără compromisuri de stil”, spune totul!

O să vedeți, găsiți la ei piese piese contemporane, minimaliste, versatile și perfect potrivite unui stil relaxat!

Pe mine m-au cucerit cu simplitatea și culorile, recunosc!
Uitați-vă pe site-ul lor sau pe conturile de Social media, e imposibil să nu te îndrăgostești de ceva.

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.