13 modele de paltoane, Made in România – ediția 2023

13 modele de paltoane, Made in România – ediția 2023

Mi-am propus ca anul ăsta să-mi reiau bunul obicei de a face recomandări de produse, creații sau artizani din România, iar astăzi abia aștept să vă arăt recomandările mele pentru 13 modele de paltoane, Made in România.

Cred că perioada asta, a reducerilor de sezon, e o bună ocazie să ne uităm și spre oamenii ăștia talentați, să-i descoperim și să comandăm de la ei!
O să vedeți, sunt produse atât de frumoase, pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele.

Haideți să nu ne mai oprim să cumpărăm doar din magazinele mass-market și să fim mai atenți cu artizanii locali, când avem atâtea opțiuni în jur, la doar un click distanță!

 1. ETIC

  Palton din lână 75%, model cambrat, care sigur se așează foarte frumos! Preț special – 449 lei.

 2. Depot 96

  Model de palton drept, până la gleznă, cu șlițuri laterale și cordon detașabil. Preț la promoție – 439 lei.

 3. Atelier Merci

  Modelul Atunci Când Verdele Răsare este preferatul meu din creațiile lor. Este un model care are 80% lână și îl găsiți la un preț de 690 lei.

 4. Izabela Mandoiu

  O jachetă ce sigur poate să înveselească orice ținută. Mi-a plăcut mult pentru că se poate purta și cu jeans, dar poate fi purtată și peste rochii. Preț redus – 240 lei.

 5. Meili the Brand

  Mi se pare că este un model de palton ce TREBUIE să-și găsească loc în colecția cu piese de bază. Acest model e confecționat din 70% lână și este complet căptușit cu vâscoză. Costă 549 lei, preț special.

 6. Bluzat

  Palton oversized albastru electric cu finisaje contrastante, ce conține 45% lână, pe care-l găsiți pe site cu prețul de 800 lei.

 7. Undress

  Palton bleu azur cu guler înalt, model midi, cu 45% lână. Mi-a plăcut culoarea, a fost dragoste la prima vedere! Are un preț special – de 690 lei.

 8. LAURA BADEA

  Cred că un palton galben muștar e o piesă ce dă viață oricărei ținute! Găsiți acest model, din bumbac & poliester, la un preț special de 195 lei.


 9. POEMA

  Recunosc, eu visez la un palton alb, elegant, dar încă n-am avut curaj să-mi cumpăr, mai ales că știu cât de prețioase sunt la purtare. Mi-a plăcut acest model midi, cu căptușeală, la un preț special de 300 lei.  

 10. LAURA GALIC

  Am descoperit acest site de curând și sunt fascinată de materiale, detalii, cusături, modele. Mi-a fost greu să aleg un singur model pentru recomandările mele, dar am ales acest model elegant, care e la ofertă specială – 629 lei.

 11. VALERIO

  Modelul Scufiței Roșii, nu vi se pare? Confecționat în atelierul Valerio, acest model are croi lejer, căptușeală matlasată, buzunare, glugă șal din croi la două rânduri de nasturi și cordon în talie. Îl găsiți pe site la prețul de 799 de lei.

 12. ECATERINA DUMITRAȘCU

  Nu mă liniștesc până n-o să-mi comand fix acest model de jachetă verde deschis, din lână coaptă, cu detaliu decorativ pe buzunar. Este acel obiect pe care-l descoperi și știi că ți se potrivește, de la prima vedere! Preț pe site – 397 lei.

 13. ATELIER BOLERO

  Un model de palton din stofă, cu revere mari & închidere cu 3 nasturi. Preț pe site: 543 lei.

Dacă aveți și voi recomandări, de alte branduri locale recent descoperite, aici sunt! Lista e deschisă!

*Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.